Maciusss Napisano 5 Września 2020 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Twój nick: ❤ Maciuś Nick admina banującego: @ Matcik Data/Mapa: 09-05-20 12:21 SteamID: STEAM_1:1:550250952 Serwer na którym zostałeś zbanowany : awp only Opis sytuacji: Grałem sobie na serverze normalnie strzelałem i po chwili dostałem perm bana Długość bana : PERM Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199060767633/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 5 Września 2020 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 ◢━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◣ » Moje Uzasadnienie: • Witam, zbanowałem ciebie, ponieważ wykazywałeś się bardzo podejrzany akcjami i według mnie, moim obserwacji, używasz czitów. • Głównie wykryłem wallhacka, jednak na demku w 10:32 minucie ( w demku ) była właśnie ta akcja, po której wywnioskowałem to, ale były też inne. Twoja gra wskazywała na używanie niedowzwolonych modyfikacji. • Akcja: 10:32 w pierwszym killu, gdzie akurat go widziałeś, podeszłeś normalnie, ale strzał był widocznie na AimBocie ( nie dałem, do powodu Aimbota, bo nie byłem pewny ). Twój celownik idealnie wystrzelił w głowę i to NIE BYŁ normalny strzał, ponieważ normalny strzał by poleciał celownikiem przynajmniej trochę dalej, a celownik idealnie na głowe, stanął i wrócił do swojego stanu. • Oznaczałeś się ,,dziwnymi" akcjami też na serwerze 1 VS 1. » Wniosek: • Nie zmieniam zdania! Moim zdaniem używasz czitów: WallHack / AimBot. ◥━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ◆ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━◤ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 (edytowane) Po zapoznaniu się z demkiem widziałem kilka "podejrzanych" akcji w tym tą wypisaną w rozpisce. Większość z nich pokazują bardzo dobre umiejętności gracza Maciuss lub jego fart, ale zdecydowanie (moim zdaniem) nie wh ani nie aim @ Matcik proszę o podesłanie akcji podejrzanych o których wspominasz w rozpisce bo to zdecydowanie za mało by uznać, że gracz @ Maciusss Cheatuje. W przeciwnym razie będę zmuszony do odbanowania go. Edytowane 6 Września 2020 przez HromaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi