Skocz do zawartości

[Odbanowany] Odwołanie od bana.

Maciusss

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  ❤ Maciuś

Nick admina banującego:  @ Matcik

Data/Mapa: 09-05-20  12:21

SteamID: STEAM_1:1:550250952

Serwer na którym zostałeś zbanowany :  awp only 

Opis sytuacji: Grałem sobie na serverze normalnie strzelałem i po chwili dostałem perm bana

Długość bana : PERM

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199060767633/

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

» Moje Uzasadnienie:

Witam, zbanowałem ciebie, ponieważ wykazywałeś się bardzo podejrzany akcjami i według mnie, moim obserwacji, używasz czitów.

Głównie wykryłem wallhacka, jednak na demku w 10:32 minucie ( w demku ) była właśnie ta akcja, po której wywnioskowałem to, ale były też inne. Twoja gra wskazywała na używanie niedowzwolonych                             modyfikacji.

Akcja: 10:32 w pierwszym killu, gdzie akurat go widziałeś, podeszłeś normalnie, ale strzał był widocznie na AimBocie ( nie dałem, do powodu Aimbota, bo nie byłem pewny ). Twój celownik idealnie                                       wystrzelił w głowę i to NIE BYŁ normalny strzał, ponieważ normalny strzał by poleciał celownikiem przynajmniej trochę dalej, a celownik idealnie na głowe, stanął i wrócił do swojego stanu.

Oznaczałeś się ,,dziwnymi" akcjami też na serwerze 1 VS 1.

» Wniosek:

Nie zmieniam zdania! Moim zdaniem używasz czitów: WallHack / AimBot.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

• Haha! 1

Po zapoznaniu się z demkiem widziałem kilka "podejrzanych" akcji w tym tą wypisaną w rozpisce. Większość z nich pokazują bardzo dobre umiejętności gracza Maciuss lub jego fart, ale zdecydowanie (moim zdaniem) nie wh ani nie aim

@ Matcik  proszę o podesłanie akcji podejrzanych o których wspominasz w rozpisce bo to zdecydowanie za mało by uznać, że gracz @ Maciusss  Cheatuje. W przeciwnym razie będę zmuszony do odbanowania go. 

Edytowane przez HromaK

unknown.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...