Mikinov Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Dobry wieczór, Zauważyłem podczas rozgrywki problem odnośnie ładowania się skinów do rękawiczek- podczas noszenia skina postaci assasin rękawiczki nie wczytują się poprawnie i powstają brązowe plamy na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azurinn Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Mam tak od zawsze-wydaje mi się, że to po prostu wina skina, który nie jest zbytnio dopracowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 To jest wina założenia modelu zdejmij model i będą się wczytywać poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi