kawusia Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Nick z serwera: KawkaImię: WojciechWiek: Rocznikowo 15Steam ID: STEAM_1:1:563224182 Czas spędzony na serwerze (GT):https://www.gametracker.com/player/kawka/91.224.117.23:27120/Doświadczenie:duże 2 letni staż zawsze przydę z pomocą znajomoć komend na wysokim poziomieZnajomość komend admina :9/10 konsola !admin itpDlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem ponieważ jestem obeznany w tym temacie posiadam 2 letni staż od cs source aż po Cs go potrafie odróznic cheatera od skilowca pilnował bym porzadku na serwerze a także umilał graczom gręIle czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:15-20 hPosiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]tak jak najbardziejAkceptacja regulaminu admina/serwera: tak oczywiscieKontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561199086714093/Konto Prime?: [ TAK / NIE ] nie ale będzie kupowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azurinn Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 -wiek -podanie +sm (sprawdziłbym to) +doświadczenie +15-20h na serwerze? Coś nie chce mi się w to wierzyć, masz 14 lat i nie wiem, nie chodzisz do szkoły? Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Jestem na NIE: +/- Wiek - SM przesadzone - Aktywność I ogólnie powinna być dyskwalifikacja za to, że to jest W dziale 1 VS 1 , a nie awp xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Przyjmuję na 7 dniowy okres próbny. Zgłoś się do mnie na pv! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi