Fifat. Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Hejka, w następna Sobotę czyli 07.08.2021, o godzinie 18:00 (godzina jest do dokładniejszego ustalenia) na naszym TeamSpeaku(ts3dreams.pl), odbędzie się zebranie Administracji Serwerów CS:GO. Obecność jest obowiązkowa. Niestawienie się = Degradacja Wszelkie nieobecności muszą zostać zgłoszone tutaj w komentarzu poniżej, bądź wiadomości prywatnej. Jeśli komuś nie odpowiada godzina zebrania, to proszę także o komentarz z propozycja godziny. Cytat @ Admin CS:GO @ Admin Mirage @ Admin Arena 1vs1 @ Admin 5vs5 @ Admin Mirage #2 @ Opiekun Serwera @ Junior Opiekun 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MzDevil Napisano 30 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 (edytowane) W sobotę 7.08.2021 i niedzielę 8.08.2021 pracuje od godziny 17:00 do 1:15 a w poniedziałek 9.08.2021 pracuje godzinę krócej. Jeżeli większości osób nie będzie pasować godzina i zostanie zmieniona na wcześniejszą, bądź dzień nie będzie pasować to będę. Jeżeli termin/godzina nie ulegnie zmianie nie będę miał możliwości pojawienia się na zebraniu.😔 PS. Jeżeli będzie potrzeba mogę wysłać na priv zdjęcie mojego grafiku. Edytowane 30 Lipca 2021 przez MzDevil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 31 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 @ Fifat. Panie fifat a ja moge tez przyjsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi