Skocz do zawartości

◈ ZAMKNIĘTY ◈Odejście na emeryturę

KaeM.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie gaugany

Od dzisiaj będą wprowadzone małe zmiany na forum. Przez dłuższy już czas pewnie każdy zauważył, ze nie mamy czasu zajmować się wszystkim na forum i serwerami dlatego trochę zapuściliśmy sieć..
Dodatkowo są wakacje i każdy ma jakieś swoje plany na urlop i odpoczynek widać to po urlopach na forum i ilości graczy na serwerach. Niedługo wakacje się kończą i chcemy by forum zajął się ktoś młodszy i kto ma więcej chęci niż aktualne dziadki na właścicielach.

Pierwsze zmiany to takie, że @ BuBSooN , @ HaQ  i ja @ InFerNo  rezygnujemy z rangi właścicieli.
Jednak nie oznacza to, ze nas nie będzie! Zajmiemy się forum i serwerami od strony technicznej, żeby działało to jak powinno i nowi właściciele mieli dużo więcej czasu na zajmowanie się społecznością sieci na co nam zabrakło czasu i przez brak kontaktu z graczami dużo ich bało się do nas odezwać przez co dużo rzeczy które działy się na sieci a nie powinny.. nie docierały do nas.

Kolejne zmiany to..
Nowymi właścicielami zostają @ JAMI  i @ Fifat. . Nie są z nami od dzisiaj i mam nadzieję, ze poradzą sobie z ludźmi i zobaczą przez co my przechodziliśmy :D i przede wszystkim..  Obudzą was do działania i sprawią, ze na sieci znowu będzie duży ruch. My w wolnej chwili pomożemy jeśli będzie taka potrzeba.

Dalej.. 
Nowym @ Junior Administrator zostaną @ Bezi  oraz @ Mikinov . Również są z nami od dłuższego czasu i mam nadzieję, że się zmobilizujecie pomóc nowym właścicielom, żeby to stanęło na nogi.

Teraz @ Global Moderator.. Na rangę wskakują @ Wika  oraz @ north.exe  Męcie się nie pozabijać i jak już wróci ruch na forum musicie wyłonić nowych moderatorów na wasze miejsce.

Została jeszcze jedna ważna osoba na randze @ Administrator.. @ Marves  Od kiedy wskoczyłeś na rangę skończyły się problemy z postami.. Od tamtej pory nie zauważyłem pominiętej sprawy czy postu co zdarzało się wcześniej nagminnie i na forum wprowadzało to sporo zamieszania. Na forum czytasz posty zanim ktoś je opublikuje. Chciałbym, żebyś został na randze jeśli nie masz nic przeciwko bo robisz sporą robotę i bardzo odciążasz pozostałe rangi i załatwiasz to tak jak powinno być. Jeśli chłopaki będą potrzebowali pomocy mam nadzieję, ze mogą liczyć również na ciebie!

Ostatnia informacja!

Niedługo (22.08.2021) mija rok sieci.. Miały być różne eventy i konkursy ale z zaistniałej sytuacji z ilością graczy oraz licznymi urlopami i zmianami dzisiejszymi na forum.. Zostanie to przesunięte na wrzesień. Zależy nam wszystkim na dobrej zabawie a zorganizowanie tego na siłę nie przyniesie dobrych efektów. Mam nadzieję, ze już nowi właściciele się postarają, żeby zorganizować nam coś fajnego!

PS
Czekam na przelewy.

• Lubię to! 2
  • Smutno mi! 6
  • Kocham to! 1

No cóż skoro już się tak stało i odchodzicie na emeryturę, a ja wraz z @ JAMI  dostaliśmy taką szansę to postaramy się jej nie zaprzepaścić. Będziemy dążyć do tego aby wszystko szło w jak najlepszą stronę! Dziękujemy za szansę!

• Lubię to! 3
  • Dzięki! 1
  • Kocham to! 4

Wierze w chłopaków, ze dadzą rade!! powodzonka <3  

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 2

hej.webp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...