MzDevil Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Wymagania: + Minimum 16 lat + Posiadanie aktywnego konta na forum (minimum przez 1 miesiąc). +/- Wykazywanie się dużą aktywnością na forum. + Znajomość regulaminu forum na bardzo dobrym poziomie. + Wysoka kultura osobista. + Znajomość ortografii i interpunkcji. + Bardzo dobry kontakt z użytkownikami forum. + Brak aktywnych ostrzeżeń na forum. + Nazwa tematu [Moderator] - Nick Wzór: Imię: Marcin Wiek: 18 Opisz swoją osobę: Uczęszczam do 3 klasy technikum na kierunku technik informatyk. Po szkole planuję się wybrać na AGH i tam studiować informatykę oraz cyberbezpieczeństwo. W przyszłości chciałbym zajmować się cyberbezpieczeństwem np. pracować w policji na wydziale cyberbezpieczeństwa ewentualnie pracować jako pentester. Oprócz informatyki interesuję się polityką, wędkarstwem, koszykówką i troszkę psychologią. Jestem osobą, która bardzo szybko się uczy oraz jestem perfekcjonalistą i szczerze mój perfekcjonalizm jest dla mnie męczący i bardziej bym powiedział, że jest to moja wada. Nie wiem co więcej o sobie napisać, więc wymienię swoje ulubione tytuły gier: Diablo, Wiedźmin, Dying Light, Counter Strike. Co cię skłoniło do napisania podania?: To samo co każdą osobę, która złożyła podanie na moderatora, czyli chęć pomocy oraz rozwoju sieci. Dlaczego ty?: Składam to podanie, ponieważ chciałbym objąć to stanowisko i móc w końcu coś robić w tej sieci. Szczerze nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego akurat Ja. Obiektywnie patrząc to przez moją aktywność jaką miałem przez ostatnie 1.5 miesiąca to nie zasługuję na to stanowisko. Znacie mnie i wiecie jak pracowałem wcześniej. Stwierdzenie dlaczego Ja pozostawiam w waszych rękach. Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Pomoc administracji/moderacji w pilnowaniu porządku na forum i jeżeli będę miał taką możliwość to chciałbym pomóc przy wprowadzaniu nowości/naprawianiu błędów na forum. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Nie będę kłamał przyznaje się bez bicia, że ostatnie 1.5 miesiąca zawaliłem ze względu na duży natłok pracy. Wchodziłem sporadycznie i od czasu do czasu jak mi się przypomniało to zagłosowałem na serwery. Teraz jak już jestem bez robotny mam więcej czasu dla siebie co wiąże się z tym, że będę mógł znowu siedzieć przy kompie i pomóc w rozwoju sieci. Czy miałeś styczność z IPS?: Miałem z nim tyle styczności, ile może robić opiekun serwera, czyli prawie nic. Za to bardzo chętnie się bliżej z nim zapoznam. Co byś zmienił gdybyś się dostał na posadę: Na chwilę obecną raczej nic bym nie zmienił, ale z czasem może wpadnę na jakiś ciekawy pomysł i jeżeli będę miał możliwość to go wdrążę w życie. Kontakt: Forum/Steam/Discord/TS3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 +Podanie, interesujące i ładnie napisane!! +wiek +/- Aktywność, ale zawsze można zmienić to! +chęci pomocy, do tego miło się z tobą współpracuję Jestem na tak! i powodzonka życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Na TAK + wiek +/- aktywność ale wiadomo jak to teraz z czasem u każdego +/- znajomość IPS + powierzone obowiązki, nigdy nie było faworyzacji wśród kolegów, zawsze rzetelnie! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Alojz Napisano 10 Sierpnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 +wiek +podanie super mi sie je czyta za to props +/- znajomość IPS +/- aktywnosc ale aktywność idzie nad robić +Chęci Jestem na tak. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Witamy na pokładzie ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi