MzDevil Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Czego dotyczy propozycja/uwaga/skarga: @ Fix Zostałem zbanowany na pocieszenie. Przez cały mecz w LoLu nie odzywałem się do niego oprócz sytuacji jak nie trafił z Q Morganą, gdy mi gankował topa. Bana o takiej treści dostałem po tym jak zdecydowałem, że dam honora jednemu z graczy, ponieważ był zdenerwowany przez support'a, który mu zabierał kill'e, cytuje swoję słowa „Masz honora na pocieszenie". Cyt. słowa kolegi @ Fix z wczorajszego wieczora ,,Życzę ci, żeby cię wyjebali z moderacji". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Eh @ Fix , dostajesz ostatnia szanse. Jedna skarga bana za nic i otrzymasz 3 warna a wiaze sie to z degradem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi