Mikinov Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Hej misie kolorowe, Na dniach będziemy robić (tzn. ja samozwańczy generał makinof) remont i przebudowę discorda. Co chcielibyście na nim zobaczyć? Macie jakieś sugestie odnośnie jego prowadzenia, zarządzania nim, lub wydarzeń, które w przyszłości tam zaistnieją? Jeśli ktoś jest nieśmiały to oprócz komentarzu pod postem można podbić do mnie m.in. na forum, steam i właśnie discordzie [Mikinov#3938] Dobrego tygodnia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 kucyki 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bejterek_ Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Fajnie by było w sumie jakby na discordzie pojawiło się więcej kanałów dla użytkowników (chodzi o takie kanały do zabaw np. liczenie, cleverbot, ostatnia litera wiadomo chyba o co chodzi, może by było większe zaciekawienie przez to) i w sumie mam też druga propozycje taka jak: Na dc również mógłby się pojawić rangi gier oraz 4fun. tak jak jest na ts3 i dodania je na autorole. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Może tak nwm za levele jakieś nagrody np. troszkę kredytów,vip na 3dni,tydzień dzięki temu zwiększyła by się aktywność na discordzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator HaQ Napisano 15 Września 2021 Junior Moderator Udostępnij Napisano 15 Września 2021 kanał zbiórek na małpki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vqo Napisano 15 Września 2021 Udostępnij Napisano 15 Września 2021 różne zabawy :P Jeśli będziesz potrzebował pomocy napisz do mnie na dc <3 vqo#0001 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi