Skocz do zawartości

1bejterek_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Krystian
Nick na TS3: 1bejterek_
Znajmość TeamSpeaka [1-10]: 7
Unique ID: BBEul8Icj+6tPe2A+ETrzuXOW0U=
Dlaczego Ty miałbyś dostać właśnie tą rangę?: Gdy dojdę tutaj do administracji swoją osobą wniosę: kulturę, szybką pomoc, gdy będę na teamspeak'u będę zawsze starał się schodzić na centrum pomocy chyba, że ktoś mnie wyprzedzi i będzie pierwszy a tak to będę się starał zawsze schodzić na centrum pomocy, aby pomóc (nadać rangi, bądz jeżeli będzie osoba chciała zaoferować kanał gildyjny). Mogę również anagazować się w eventy na teamspeak'u oraz jeżeli wyższa administracja się zgodzi mogę też poprowadzić jakieś karaoke czy inny event.
Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imię Krystian oraz posiadam 16 lat, mieszkam w małym miasteczku w woj. Wielkopolskim i tutaj się uczę. Jestem osobą towarzyską, lubię poznawać nowych ludzi. Nawiązywanie kontaktów przychodzi mi z łatwością. Cenię sobie u ludzi szczerość, bardzo nie lubię kłamstwa i oszustwa. Jednymi z moich największych pasji są streamowanie oraz wykonywanie grafik (uczę się obecnie w tej dziedzinie). W wolnym czasie lubię pograć sobie w jakieś gierki na komputerze np. minecraft lub gta. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać także to tyle.

• Dzięki! 1
  • Kocham to! 1

+ wiek

+ znajomość ts'a

- aktywność. Dopiero co dołączyłeś do naszej sieci.

Jestem za okresem próbnym, ale że jesteś nową osobą to jestem za weryfikacją znajomości TeamSpeak'a oraz regulaminu przed przyjęciem na okres próbny.

• Kocham to! 2

Sygnatura.jpg

Chwilowo na NIE

+ Wiek

+ Znajomość ts'a

- Konto pod podanie

- Nigdy nie widziałem Ciebie u nas na TeamSpeaku, co wiąże się z tym, że nigdy nie rozmawialiśmy, więc trochę kiepsko :v

Daj na chwilę obecną poznać się administracji i użytkownikom ts'a jak i forum, a następnie spróbuj ponownie. Mimo wszystko życzę powodzonka:Smile2:

Założyłeś konto na forum pod podanie na TeamSpeak'a, na którym nigdy w życiu Cię nie widziałam (a jestem na nim codziennie).
Podanie odrzucam. Posiedź z nami trochę dłużej, daj się zapoznać i spróbuj ponownie. Powodzenia!

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...