1bejterek_ Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Imię: Krystian Nick na TS3: 1bejterek_ Wiek: 16 Znajmość TeamSpeaka [1-10]: 7 Unique ID: BBEul8Icj+6tPe2A+ETrzuXOW0U= Dlaczego Ty miałbyś dostać właśnie tą rangę?: Gdy dojdę tutaj do administracji swoją osobą wniosę: kulturę, szybką pomoc, gdy będę na teamspeak'u będę zawsze starał się schodzić na centrum pomocy chyba, że ktoś mnie wyprzedzi i będzie pierwszy a tak to będę się starał zawsze schodzić na centrum pomocy, aby pomóc (nadać rangi, bądz jeżeli będzie osoba chciała zaoferować kanał gildyjny). Mogę również anagazować się w eventy na teamspeak'u oraz jeżeli wyższa administracja się zgodzi mogę też poprowadzić jakieś karaoke czy inny event. Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imię Krystian oraz posiadam 16 lat, mieszkam w małym miasteczku w woj. Wielkopolskim i tutaj się uczę. Jestem osobą towarzyską, lubię poznawać nowych ludzi. Nawiązywanie kontaktów przychodzi mi z łatwością. Cenię sobie u ludzi szczerość, bardzo nie lubię kłamstwa i oszustwa. Jednymi z moich największych pasji są streamowanie oraz wykonywanie grafik (uczę się obecnie w tej dziedzinie). W wolnym czasie lubię pograć sobie w jakieś gierki na komputerze np. minecraft lub gta. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać także to tyle. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MzDevil Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 + wiek + znajomość ts'a - aktywność. Dopiero co dołączyłeś do naszej sieci. Jestem za okresem próbnym, ale że jesteś nową osobą to jestem za weryfikacją znajomości TeamSpeak'a oraz regulaminu przed przyjęciem na okres próbny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 +wiek +doświadczenie -aktywność Jestem za okresem próbnym,Tak jak napisał @ MzDevil zweryfikuj się i poznaj naszego tsa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Chwilowo na NIE + Wiek + Znajomość ts'a - Konto pod podanie - Nigdy nie widziałem Ciebie u nas na TeamSpeaku, co wiąże się z tym, że nigdy nie rozmawialiśmy, więc trochę kiepsko :v Daj na chwilę obecną poznać się administracji i użytkownikom ts'a jak i forum, a następnie spróbuj ponownie. Mimo wszystko życzę powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Założyłeś konto na forum pod podanie na TeamSpeak'a, na którym nigdy w życiu Cię nie widziałam (a jestem na nim codziennie). Podanie odrzucam. Posiedź z nami trochę dłużej, daj się zapoznać i spróbuj ponownie. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi