LexiS Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Nick z serwera: Lex1$ Imię: Julek Wiek: 18 Steam ID:STEAM_1:0:507296364 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/Lex1%24/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: całkiem spore byłem już pare razy adminem ;) Znajomość komend admina: 8/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: ajaja troche wypadłem z formy ;D więc tak, po prostu chciałbym wam pomóc utrzymywać spokój na serwerze, a cos o sobie to moge dorzucić ze wracam po dosyc dlugiej przerwie bo mialem dosc ciezki w skutkach wypadek samochodowy ;P Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: nie wiem 2-3h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] posiadam Akceptacja regulaminu admina/serwera:tak Kontakt: steam, mess Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] nie wiem nigdy tego nie robilem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 + wiek + doświadczenie - gt, przez ostatni miesiąc byłeś tylko mniej niż godzinę na serwerze - demko Jestem za okresem próbnym, bo brakuje administracji na serwerze, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MzDevil Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 + Wiek - GT, grałeś dzisiaj przez prawie godzinę po czym napisałeś podanie na admina oprócz tego w przeciągu ostatnich 30 dni nie byłeś aktywny. - Byłeś już adminem arenek. Wiem jak wyglądało Twoje zaangażowanie i kontakt z Tobą, więc nie wiem czy chciałbym żeby się to powtórzyło na innym serwerze. Zdecydowanie na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 - aktywność + doświadczenie +/- podanie jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefciak Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Podanie odrzucone, popraw aktywność i zaangażowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefciak Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi