Wika Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Hejka! Przygotowałam wyniki plebiscytu z września, miłego czytanka! ADMINISTRACJA Najlepszy Właściciel: @ JAMI Najlepszy Administrator: @ Marves Najlepszy Junior Administrator: @ Wika Najlepszy Globalny Moderator: @ north.exe Najlepszy Moderator: @ MzDevil Najlepszy członek UBTeam’u: @ Mikinov Najlepszy Redaktor/Redaktor FanPage: @ Wika Najlepszy Grafik: @ Marves @ Fifat. Najlepszy Typer: @ Mikinov Najlepszy Opiekun/Właściciel serwera: @ KilleR Najlepszy Junior Opiekun: - Najlepszy Admin Serwera: @ CASPERR @ Mivhalek @ Alojz Najlepszy Multi Admin Serwera: @ ItachiUchiha SPOŁECZNOŚĆ Najbardziej pomocny/a osoba z sieci: @ InFerNo @ Azog Najbardziej lubiana osoba: @ InFerNo Najbardziej wulgarna osoba: @ RdN @ Fix Najbardziej kulturalna osoba: @ InFerNo Najbardziej odpowiedzialna osoba: @ InFerNo Najmniej odpowiedzialna osoba: --- Najbardziej niedoceniana osoba: @ Marves @ RNHL @ north.exe @ Mivhalek @ Nefciak Największy spamer [CzatBox’a]: @ Mikinov Największy spamer[poster]: @ Wika Największy prowokator: @ Fix Największy alkoholik: @ ItachiUchiha Odpał miesiąca: @ KilleR Forumowy maniak: @ Mikinov Serwerowy maniak: @ Nefciak @ Mivhalek Najbardziej toksyczna osoba: --- Gwiazda sieci: @ Fifat. Największa maruda: @ JAMI Najlepszy snajper: @ Wika Osoba godna zaufania: @ InFerNo @ MzDevil @ TheMatiPlayzYT @ Mikinov @ Fifat. @ TYNKA Największy podrywacz: @ MzDevil Najbardziej zgrane DUO: @ JAMI @ Fifat. Najbardziej aktywna osoba na TS3: @ Fix Mistrz ciętej riposty: @ __Luki Najładniejszy awatar: @ Wika Najbardziej zaangażowana osoba: @ Fifat. Postrach sieci: @ HaQ @ InFerNo 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Haloo Panowie właściciele widzicie użytkownicy uważają, że jestem niedoceniany 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Ja odpal?Halo? @ Mikinov ile daleś za to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMI Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 ja wam dam marude luje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi