ReKo Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 (edytowane) Twój nick: @ ReKo Nick osoby na którą składasz skargę: @ __Luki @ Fix Opis sytuacji: @ Fix nagle wchodzi sobie dzieciak do nas na kanał grzecznie prosimy wyjdź a ten siedzi i ze może wszystko xdddd (dodam że to prywatny kanał). Wydaje mi się ze osoby z tymi funkcjami powinny prezentować jakikolwiek poziom i dawać przykład. A drugi kolega wyzywa nas na publicznym czacie na ts xdddd Data i czas zdarzenia: 24.10.2021 Dowód (ss/demko): PROPONUJE POGADAĆ ALBO ICH ZDEGRADOWAĆ (OGÓLNIE NIE POLECAM) @ Wika @ Fifat. Edytowane 24 Października 2021 przez ReKo 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 dobrze prawi, jakiś chłop mi na kanał wchodzi 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 dobrze prawi, jakiś chłop mi na kanał wchodzi 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qexy Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Spierd*laj mi od maskotki tsa,fix jest fajny i tylko pedały go nie lubią,jeba* 60-siądzki <3.Pozdrawiam Krzychu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Co do @ __Luki to te wyzwiska z jego strony nie były kierowane one do was, nie zmienił chatu i wysłał to na all chat, błąd i niedopatrzenie z jego strony. Co do @ Fix rozmawiałem z nim także na chwilę obecną dostaje słowne ostrzeżenie i jeśli się sytuacja powtórzy dostaje on ostrzeżenie 2/3, co wiąże się z tym gdy otrzyma 3/3 zostaje zdegradowany. Pozdrawiam @ Fifat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi