Moderator Alojz Napisano 1 Listopada 2021 Moderator Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Imię: Patryk Nick na TS3: Alojz Wiek: 16 Znajmość TeamSpeaka [1-10]: 7 Unique ID: F3UdAFDNIQK1Cw3mwrWnodPR3Ng= Dlaczego Ty miałbyś dostać właśnie tą rangę? Moim zdaniem jestem osobą pomocną staram się każde swoje obowiązki załatwiać w 100%.Ogarniam podstawy ts nadawanie rang, tworzenie kanałów itp. Gdy mam wolną chwile siedze na TS i staram sie pomóc każdemu. Coś o sobie (min. 5 zdań): Jestem Patryk mam 16 lat, pochodzę ze Śląska nie daleko Gliwic. Jestem uczniem 2 klasy technikum o profilu: Technik Mechanik Lotniczy. Interesuje się lotnictwem, Strażą Pożarną oraz piłką nożną. W wolnych chwilach lubie pograć w cska i lola. Jestem osobą odpowiedzialną, pomocną, konsekwentną oraz szczerą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 + wiek +/- znajomość ts - aktywność (ostatnio mało widuję Ciebie na ts) Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 4 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 + dobry chlopak, chwile sie znamy + ogarnia cos tam +/- aktywnosc +/- bedzie mogl mnie banowac za probnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi