Jakis Smutasek Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Nick z serwera:Jakiś Smutasek Imię:Bartosz Wiek:17 Steam ID:STEAM_1:1:628820393 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT):https://www.gametracker.com/player/Jakiś Smutasek..|cs-zone.pl/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie:2/3lata byłem na innym forum Znajomość komend admina:6/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Jestem Aktywny na serwie,lubie grać na serwie czesto pomogło by zwalczać cheaterów Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:4/6 Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera:TAK Kontakt:Facebook/Discord/Instagram/Steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] | (Zamierzam Kupić) Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 +GT +doswiadczenie jak kupisz prime to będę na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 tak jak @ Mkm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MzDevil Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 + GT + Wiek + Doświadczenie - Brak konta Prime - Założyłeś konto na forum pod podanie Jeśli wykupisz konto Prime to będę na tak. Na chwilę obecną jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi