Danerko Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Nick z serwera: LOSER Imię: Łukasz Wiek: 15 Steam ID: 76561198410950637 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): Doświadczenie: Posiadam 1,583h w tej grze i bardzo lubie w nia grac jednak pierwszy raz byl bym w takiej roli co za tym idzie nie znam na razie zadnych komend. Znajomość komend admina: Tak jak napisalem powyzej nie znam komend admina ale z przyjemnoscia sie naucze. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: CSGO to moja ulubiona gra spedzam duzo czasu na serverze chociaz nie mam za duzo czasu na nim bo nie dawno go odkrylem. Jestem tez tu bo Haq czy jakos tak zaproponowal mi bycie adminem. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 1-3h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje Kontakt: Facebook/messenger: Łukasz St Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Nie wiem co znaczy rozpisac ale kiedys ogladalem demka z meczu np. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYNKA Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Jestem na nie ponieważ: -Podanie jest niekompletne -Nie znasz żadnych komend -Za mało godzin Poducz się komend, wbij trochę godzin na serwerze i próbuj później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 NIE Xd -gt -sm -podanie @ HaQ werbuj nam żołnierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 +/- podanie, jest napisane coś od siebie, ale brakuje gt +/- doświadczenie w csie, każdy kiedyś musiał się nauczyć komend... +/- wiek jestem za okresem próbnym 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 (edytowane) Przyjmuję na okres próbny! Edytowane 17 Listopada 2021 przez Bałwanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi