Hawajska Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Nick z serwera: Pewix Imię: Paweł Wiek: 20 Steam ID: STEAM_0:1:110360752 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/Pewix/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Byłem kiedyś adminem na deathrun Znajomość komend admina: komendy coś pamiętam jeśli sobie przypomnę będę wiedział więcej Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dlaczego ja ponieważ mam duże doświadczenie w csie (4300h) oraz wysoką rangę, więc żaden cheater mi nie ucieknie. O sobie mogę powiedzieć ze w tygodniu jestem wolny, a weekendami studiuje Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3/4 godzinki bez problemu Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: Hawajska#5203 Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 +GT +doświadczenie +wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf_exe Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Na tak +wiek +xp +GameT +Bardzo sympatyczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 + wiek + doświadczenie + gt - konto pod podanie Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakis Smutasek Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) +GT +WIEK -Gracz regularnie przeklina oraz czasami wyzywa na serwerze. -Konto pod podanie NA NIE Edytowane 20 Listopada 2021 przez Jakis Smutasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator HaQ Napisano 22 Listopada 2021 Junior Moderator Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi