zZz Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Witam serdecznie wszystkich graczy :) ! Nie ma co dużo opowiadać o mnie poznamy się na serwerze 5v5 albo dc chciałem się tylko przywitać bo mało osób mnie zna a zostałem adminem na serwerze 5v5 wiadomo na okres próbny ale liczę że zostanę z wami na dłużej ! Jeszcze raz witam all i do zobaczenia . 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twistzzz Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 8 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 8 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 No hejka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 no hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 nohej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi