Dyniak Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Imię:Jakub Wiek:18 SteamID: STEAM_1:0:236303779 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198432873286/ Znajomość FTP:5/10 (da sie nauczyc jak bedzie trzeba) Coś o sobie: Mam na imie Kuba, w wolnym czasie interesuje sie informatyka jak i jazda enduro rowerkiem,czytam ksiazki i interesuje sie historia,łatwo sie ucze i szybko przyswajam nowe wiadomosci 🙂 ucze sie w Technikum zawodowym na profilu mechatronik urodzilem sie tego samego dnia miesiaca i roku jak @ Bo✞ydar Dlaczego Ty:Jestem sumienny bez stronny ucze sie i pracuje w wolnym czasie gram na serwerach spolecznosciowych i spedzam czas na teamspeaku swoim po za tym jezdze enduro rowerem i przygotowuje sie do Prawka 🙂 dlaczego ja? poniewaz mam duzo czasu mam troche doswiadczenia i jak napisalem wyzej jestem bezstronny ale tez czasem surowy mam wyrozumialosc. Jestem kontaktowy i szybko nawiazuje znajomosci ze spolecznoscią Kontakt:Steam/fb/ts/snapchat/instagram Edytowane 19 Września 2020 przez Xardes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 +ten sam rocznik ❤️ +chęci +wiek +FTP +/-podanie Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Jestem z góry Na tak +Aktywność +Wiek +/-FTP + Pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Jak najbardziej na tak +aktywnosc +wiek +/- ftp + chęci -podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi