north.exe Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Q&A ▶【 Question & Answer 】 Polega na zadawaniu pytań wyznaczonej osobie w danym temacie. Pytania kierowane do: @ Fifat. Termin do zadawania pytań: 19.12.2021 Regulamin: 1. Każda osoba biorąca udział w Q&A automatycznie akceptuje regulamin. 2.Każde pytanie należy poprzedzić znakiem pytanie- [P], a odpowiedź- [O]. 3. W jednym Q&A można zadać max 30 pytań. 4. Zakaz zadawania pytań na tle seksualnym. 5. Zakaz wprowadzania OT (Offtopic) pod tematem. 6. Zakaz spamowania rzeczami niezwiązanych na temat. 7. Osobę nominujemy na koniec pytań po ukończonym terminie. 8. Obraźliwe pytania lub obraza osoby będą karane - Warn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [P] Masz dziewczynę? (uwaga pytanie podchwytliwe) [P] Oceń Lilkę w skali 1-10 [P] Co mi kupiłeś na święta? (nie no kappa) [P] Którego kuzyna lubisz bardziej? [P] O czym marzysz? [P] Jak byś nazwał pieska? [P] Jeśli musiałbyś zbanować kogoś z administracji forum, to kto by to był? [P] Kiedy pijemy? [P] Jakbyś musiał zmienić imię na damskie, na jakie byś zmienił? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 [P]Kiedy masz urodziny? [P]Jak masz na drugie imię? [P]Twoje marzenie? [P]Psy czy koty? [P]Czujesz klimat świąt? [P]Kiedy ślub z @ Wika ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 [P] - Jak wspominasz okres dzieciństwa? [P] - Planujesz jakiś wyjazd w przyszłości? [P] - Gdzie siebie widzisz za 5 lat? [P] - Twoje największe marzenie to? [P] - Ulubiony wykonawca, zespół muzyczny? [P]- Jest u Ciebie cecha charakteru, którą najbardziej lubisz? [P] - Jesteś typem słuchacza czy gaduły? [P]- Ostatnie przytrafiło Ci się coś miłego? Jak tak to co? [P] - Jeśli miałbyś możliwość zmiany imienia, jakie byś wybrał? [P] - Kotki czy pieski? [P] - Planujesz jakieś awpki na sieci? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 @ Wika Cytat [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [P] Masz dziewczynę? (uwaga pytanie podchwytliwe) [P] Oceń Lilkę w skali 1-10 [P] Co mi kupiłeś na święta? (nie no kappa) [P] Którego kuzyna lubisz bardziej? [P] O czym marzysz? [P] Jak byś nazwał pieska? [P] Jeśli musiałbyś zbanować kogoś z administracji forum, to kto by to był? [P] Kiedy pijemy? [P] Jakbyś musiał zmienić imię na damskie, na jakie byś zmienił? [O] Harnaś Ice Tea na chwilę obecna [O] Mam [O] 8/10 [O] Chciałabyś wiedzieć [O] Obu [O] Nie mam marzeń ;/ [O] Nie wiem [O] Proste że @ JAMI [O] W Grudniu po południu [O] Patrycja proste @ SzaLuu 2 godziny temu, SzaLuu napisał: [P]Kiedy masz urodziny? [P]Jak masz na drugie imię? [P]Twoje marzenie? [P]Psy czy koty? [P]Czujesz klimat świąt? [P]Kiedy ślub z @ Wika ? [O] 03.10 [O] Drugiego nie mam, ale mam trzecie z bierzmowania Krzysztof [O] Nie mam ;/ [O] Pieski (Husky lub Samoyed) UwU [O] Nie [O] Czekam aż @ Wika się oświadczy :P @ Mikinov Godzinę temu, Mikinov napisał: [P] - Jak wspominasz okres dzieciństwa? [P] - Planujesz jakiś wyjazd w przyszłości? [P] - Gdzie siebie widzisz za 5 lat? [P] - Twoje największe marzenie to? [P] - Ulubiony wykonawca, zespół muzyczny? [P]- Jest u Ciebie cecha charakteru, którą najbardziej lubisz? [P] - Jesteś typem słuchacza czy gaduły? [P]- Ostatnie przytrafiło Ci się coś miłego? Jak tak to co? [P] - Jeśli miałbyś możliwość zmiany imienia, jakie byś wybrał? [P] - Kotki czy pieski? [P] - Planujesz jakieś awpki na sieci? [O] Całkiem dobrze było super [O] Tak, myślę nad tygodniem w LA [O] Szczerze to nw, zobaczymy co czas pokaże [O] Nie mam ;/ [O] Dużo tego jest ale takie top to Łajcior, Zeamsone, Szpaku, Chivas [O] Tak @ Wika mówi że pier**lnięcie umysłowe [O] Gaduła [O] Niestety nic się nie przytrafiło [O] Podoba mi się moje imię [O] Pieski UwU [O] Tak, już prawie koniec i niedługo start 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 12 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Ile masz lat? Co sądzisz o @ Marves ? Z kim z sieci masz najlepszy kontakt? Szybkie KISS | MARRY | KILL, kogo i dlaczego? ( @ Azog @ KaeM @ HaQ ) Czy zjadłbyś ośmiornicę? Najpierw płatki czy mleko? Szynka na czy pod sałatę? Skąd taki nick? Discord vs TeamSpeak3 Lubisz koty? Jakie są twoim zdaniem trzy zalety i wady posiadania rangi administracyjnej na serwerach? Jak trafiłeś na CSZ? Co najbardziej lubisz w naszej sieci, a czego nie i dlaczego? Czy jakieś wydarzenie przez okres pobytu na sieci zapadło Ci bardzo w pamięci, jeśli tak to jakie? Ile dziennie czasu spędzasz na korzystaniu z internetu? Masz jakiś ulubiony serial i film? Posiadasz zwierzę? Facebook, Instagram czy TikTok? Twój ideał człowieka? Czy Twoim zdaniem istnieje przyjaźń damko-męska? W przypadku zdrady przez drugą połówkę ta zasługuje na drugą szansę? Jeśli miałbyś coś zmienić w sobie to co i dlaczego? McDonald's vs KFC Burger vs Pizza Z jakiej przeglądarki korzystasz? Oglądasz telewizję? Ulubiony przedmiot? Kolor zielony vs niebieski? Ulubiona emotikonka? Byłeś kiedyś w innym kraju? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Alojz Napisano 29 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi