Moderator Alojz Napisano 15 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Imię: Patryk Wiek: 16 za chwile 17 Staż w grze: 2914 h w grze dodatkowo w 1.6 Ok 1,200 h Doświadczenie jako UBT [TAK/NIE]: Sprawdzanie/rozpisywanie demek to dla mnie norma, lecz nigdy nie byłem żadnym UBT na sieciach jest to moje pierwsze na takie stanowisko podanie :). Czy miałeś styczność z Sourcebansem?: Delikatnie jako opiekun serwera Znajomość sprawdzania i rozpisywania demek [0-10]: 9/10 Dlaczego uważasz że sprawdzisz się w roli członka UBT?[4 zdania]: Gram w cs od ok. 6 lat cheaty nie są dla mnie żadną nowością, zawsze były i będą. Tak jak wspomniałem u góry mam prawie 3000h w cs mam bardzo duże doświadczenie co do tej gry, umiem rozpoznać czy ktoś używa wspomagaczy czy też nie. Rozpisywałem wiele razy demo jako opiekun, pomagałem chłopakom z 5vs5 w rozpisywaniu oraz sprawdzaniu demka wiec nie jest to dla mnie nic nowego. Moim zdaniem jestem osobą pracowitą, konsekwentną, wytrwałą, punktualną oraz pomocną. Miałeś styczność z czitami?: Tylko i wyłącznie u osób trzecich. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: NIGDY nie grałem i nie będę grać na żadnych wspomagaczach, plułbym sobie w twarz gdyby było inaczej. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 2-4H Link do twojego profilu z BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:108470156 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 Kontakt: TS, FB, FORUM, DC Alojz#7938 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 +podanie (obszczałeś je czy co?) +doświadczenie, z sourcebansem ci pomogę :) +demka Jako ubt jestem zdecydowanie za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 16 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 + podanie + umiejętność rozpoznawania odpalonych oponentów + chęci sprawdzenia się w roli członka UBT + poświęcany czas na sieci + doświadczenie w CS - często na kacu Jestem na | tak | 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 +aktywność na forum +podanie +doświadczenie +rozpisanie demka +chęci Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifat. Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi