DziKu. Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Twój nick: DziKu. Nick admina banującego: Niestety admin został usunięty Data/Mapa: 2021-11-27 00:30:25 SteamID: STEAM_1:1:155475043 Serwer na którym zostałeś zbanowany: ONLY MIRAGE#1 145.239.19.183:28015 Długość bana: perm link do bans : http://bany.cs-zone.pl/index.php?p=banlist&advSearch=DziKu.&advType=name Coś odemnie: Chciałbym dodać na samym początku, że nie grałem przez kilka tygodni i nie wiedziałem, że odstałem bana, dlatego dopiero teraz się odwołuje. Sprawa wygląda tak, że grałem na serwerze i po prostu admin mnie zbanował za wh, ale najbardziej zdziwiło mnie to ze ze po 5 minutach mogłem wbić ponownie na serwer i grac tak jakby sie nic nie stało (admin sam był w szoku XD) pogadałem przez chwile z adminem wytłumaczyłem mu ze ten ban był bezpodstawny. Na koniec dodam ze każdy, kto grał ze mną i widział, że oram sobie lamusów:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Alojz Napisano 16 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Pamiętaj, że od czasu w którym otrzymałeś bana masz tylko 48h na odwołanie się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 nawiasem mówiąc nie ma już nawet możliwości pobrania tego demka, nie można sprawdzić twojej uczciwości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi