Mikinov Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Wymagania: 5 godzin przegranych na serwerze Wiek minimum 15, możliwe wyjątki Znajomość komend admina Sprawny mikrofon Wzór: Nick z serwera: Imię: Wiek: Steam ID: Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): Doświadczenie: Znajomość komend admina: Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera [ TAK / NIE ] Kontakt: Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novinsky Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Nick z serwera: Novinsky Imię: Bartosz Wiek: 15 Steam ID: 76561198868512852 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): Doświadczenie:łącznie cieżko zliczyć ale na pewno powyzej 200 godzin Znajomość komend admina: ogarniam Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Dostałem propozycje i chętnie chce pomóc w odbudowie serwera :) Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:2h maksimum, zależy od lekcji Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera TAK Kontakt:bartik2456gmail.com Konto Prime?: NIE Potrafię rozpisać demko: nie wiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaFrank Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Nick: ToJaFrank Imię: Franciszek/Franek Wiek: 15 ID Steam: 76561199166374121 Doświadczenie: Gram od 4 lat Znajomość komend admina: Tak ale nie wszystkie Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ zawsze staram się być miłym kulturalnym człowiekiem lubię także grać, ale sam nie myślałem czy mogę zostać adminem jednak się zdecydowałem i teraz to pisze to jest powód Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:2h/3h zależnie od szkoły niestety Posiadasz mikrofon?: TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: [email protected] Konto Prime?: Tak Potrafię rozpisać demko: nie wiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi