UwU_Smietan_cs-zone.pl Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Twój nick: Pan Smietanka Nick admina banującego: Olafek Data/Mapa: 2021-12-22 12:51:14 SteamID: STEAM_1:1:600250052 Serwer na którym zostałeś zbanowany: (PL) (only mirage) Cs-Zone.pl (unikat) !store !knife !ws !freev Opis sytuacji: normalka grałem sobie bez wyzywania bez przeklinania wchodzę po kilku godz. na serwer i tu pojawia mi się ban nie wiem w czym miał do mnie pretensje olafek i jakie ma dowody na to, że coś zrobiem. Ja szanuję administrację, więc nie wiem w czym problem, proszę teraz olafka na skontaktowanie się ze mną albo tylko wysłanie (wymyślonych) słów, których użyłem do obrazy administracji. Więc olafek wymyśl coś do soboty. Długość bana: tydzień 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Alojz Napisano 22 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 @ ItachiUchiha ty kazałeś dać bana więc masz 48h na wypowiedzenie sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 @ ItachiUchiha zlecił mi zbanowanie was za obrazę administracji, więc waszym banem własnie on się zajmie i wszystko wam wyjaśnij. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU_Smietan_cs-zone.pl Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 1 minutę temu, Alojz napisał: @ ItachiUchiha ty kazałeś dać bana więc masz 48h na wypowiedzenie sie :) nom ty też mój koleszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU_Smietan_cs-zone.pl Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 1 minutę temu, Bałwanek napisał: @ ItachiUchiha zlecił mi zbanowanie was za obrazę administracji, więc waszym banem własnie on się zajmie i wszystko wam wyjaśnij. dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 22 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Dostałeś blokadę za obrażanie @ Alojz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 22 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi