Smurf_exe Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Nick z serwera: Smurf_exe Imię: Szymon Wiek: 16 Steam ID: STEAM_1:1:530592313 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/Smurf_exe/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Byłem administratorem na tym serwerze przez jakieś 3/4 miesiące. Znajomość komend admina: w skali to 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Byłem adminem w tej sieci oraz mam doświadczenie w byciu administratorem oraz chce wam znowu pomagać w pilnowaniu i rozwijaniu sieci. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Zależy od dnia zwykle jakieś 4h. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak. Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/id/stumpsmerfik/ Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rausik Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 na Nie + wiek - na duży minus GT przez ostatnie ponad 20 dni przegrałeś trochę ponad godzinę - podanie bardzo krótkie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 na Nie + wiek - GT - podanie bardzo krótkie -Bycie toksycznym, np:wyzywanie graczy gdy nie uda im sie ugrać clutcha lub nie trafić jakiegoś strzału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem na NIE + wiek - podanie za krótkie, napisane na odwal się - GT - Toxic Edytowane 24 Grudnia 2021 przez KilleR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
north.exe Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 + wiek +/- podanie - gt, twój czas spędzony w ciągu ostatniego miesiąca jest na bardzo niskim poziomie... - aktywność na forum na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi