Wika Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Witajcie drodzy użytkownicy! Po dłuższej przerwie anonimowe opinie powracają! Dziś, na celowniku znalazł się opiekun Only Mirage - @ Bałwanek Jesteście ciekawi co sądzą o nim inni użytkownicy? Zapraszam wszystkich do czytania anonimowych odpowiedzi naszych forumowiczów! 1 Użytkownik: Cytat Rzetelna praca na serwerze, ale też czuję lekką pogardę do większości osób spoza jego grona. Prowokuje na czatboxie i to irytuje 2 Użytkownik: Cytat Olafek hmmm. +rep lubię typa. Co prawda nie tak jak Itachiego, ale tez jest kox. Naprawdę jak najbardziej na + 3 Użytkownik: Cytat Spoko gość wie że jestem leniem ale mnie nie wyzywa <3 4 Użytkownik: Cytat Miły, zabawny i kulturalny człowiek. Profesjonalny gracz w cs’a z niesamowitymi taktykami na Mirku i elitarny gracz Fify 22. 5 Użytkownik: Cytat Spoko Opiekun, któremu zależy na tej posadzie i widać, że robi dużą robotę na serwerze jak i aktywny na forum. 6 Użytkownik: Cytat Olaf to jakiś totalny lamus, upija się paroma piwami, wódki nie lubi, nie pali, przyjeżdżam do niego w ferie i tak mu napakuje mefedronu i kokainy do nosa ze w końcu pozna co to dobra impreza, tak serio to kocham Olafka 7 Użytkownik: Cytat Dobra mordka ale dużo płacze 8 Użytkownik: Cytat Bałwanek to spoko mordka, zawsze pozytywnie nastawiona do wszystkiego i ogólnie lubię chłopa 9 Użytkownik: Cytat Bałwan jak bałwan, ma długą marchewkę ale nie tam gdzie trzeba. 10 Użytkownik: Cytat Dużo krzyczy, i przeklina 11 Użytkownik: Cytat Osobiście uważam, że jest bardzo mila osoba zaangażowana w serwer i życie sieci. Milo się z nim rozmawia jak i gra. 12 Użytkownik: Cytat Wydaje się okej mimo to ze prawie z nim nie gadałem. 13 Użytkownik: Cytat Bałwanek bardzo pomocna osoba, czasami ciężka do zrozumienia, lecz nie da się go nie lubić. Jest cichy, ale to tylko moim zdaniem maska, bo za nim śmieszny i sympatyczny chłopak, pozdrawiam cieplutko Oryginalność wypowiedzi została zachowana Uważaj, możesz być następny/a! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 24 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) święta są i bałwan też Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Mikinov 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 o ja cie ale milutko. Kocham was wszystkich! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefT Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 7 godzin temu, Bałwanek napisał: o ja cie ale milutko. Kocham was wszystkich! Ja cie nie kocham ale lubie. Jesteś spoko nie masz kija w dupie jak połowa adminów. Opinie jak najbardziej prawidłowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi