Junior Administrator Alojz Napisano 28 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Imię: Patryk Wiek: 16 Opisz swoją osobę: mam na imię Patryk mam 16 lat. Pochodzę z woj. Śląskiego. Chodzę do 2 klasy Technikum nr 7 w Gliwicach na profil technik mechanik lotniczy. Od dziecka interesuje się strażą i samolotami. Od dziecka gram również w piłkę nożną, uwielbiam uprawiać sport. Od 2 lat jestem w straży, kocham pomagać i ratować innych, chociaż te widoki są straszne mi nie przeszkadza to i dalej brnę za swoją pasją. W przyszłości chcę wstąpić w szeregi Państwowej Straży Pożarnej. Co cię skłoniło do napisania podania?: Chęć pomocy oraz dalszy rozwój sieci. Dlaczego ty?: Jestem osobą która nie boi się wyzwań, staram się każdemu pomóc. Moim zdaniem jestem osobą pomocną oraz zaangażowaną oraz kulturalną. Jak chyba każdy popełniam błędy... ale biorę je do serca przyjmuje je i staram się naprawić co to zepsułem... Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Pomoc w pilnowaniu forum, pomoc użytkownikom oraz administracji. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Gdy szkoła 2-3h gdy jej nie ma 4h Czy miałeś styczność z IPS?: Nie Co byś zmienił gdybyś się dostał na posadę: Na obecną chwilę nic. Kontakt: TS, FB, DC Alojz#7938 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkm Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Minęły dwa tygodnie od twojego podania na UBT i już chcesz kolejną rangę, rozumiem zapał do pracy ale następny moderator jest zbędny, popatrz na przykładzie @ MzDevil który nic nie robi xD, wiem że ktoś zaraz będzie mi pisał ze każda pomoc się przyda, ale no niestety nie ma tu tyle do roboty. Szczerze to jedyne kogo widzę z moderatorów to tylko @ north.exe i @ Mikinov , myślę że sobie radzą w dwójkę. - IPS - Rzucanie się na rangi + Umiesz się dogadywać z nowymi użytkownikami Nic poza tym. Jestem na Nie 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 - rzucasz sie na rangi - ips + dogadywanie sie z ludzmi @ north.exe i @ Mikinov świetnie sobie radzą, a z tego co widze @ MzDevil nic nie robi, więc raczej nikogo nie potrzebują Obecnie na nie 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Bozydar Napisano 28 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 + pomocny + czas spedzany na forum + dobre relacje z innymi czlonkami community forum + starania o mozliwosc sprawdzenia sie w nowej roli - IPS [ nauczysz sie w pol minutki ] Kazdy powinien probowac i sprawdzic sie w danej roli i dąrzyć do celu pomimo przeciwnosci jakie spotka na swojej drodze :D Jestem na tak 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 dobra, poprzednie opinie byly podzielone, wiec ja lekko od siebie powiem +duża komunikatywność +dobry kontakt z ludźmi na forum +trzeba zawsze iść do przodu, mi też mówili, że rzucam się na rangi i jednak tutaj dzisiaj jestem -ips, ale nawet ameba by to ogarnela, wiec dasz rade twarda bania i lecisz za próbnym 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KilleR Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 +duża aktywność na forum +kontakt na forum +bardzo pomocny -ips (jak inni piszą, że łatwe to dasz radę) Jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Jestem na TAK + Duża aktywność na forum + dobry kontakt + bardzo pomocny - IPS *You Can Do IT* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaeM. Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Na tak, + aktywność, + dobry kontakt z innymi z sieci, + dobre chęci, pomocny. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kamil Napisano 29 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Przyjęty na stanowisko na miesięczny okres próbny. Będę miał Cię na oku, Zobaczymy czy poradzisz sobie na 2 ważnych funkcjach jednocześnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Kamil Napisano 29 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi