Mkm Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) W imieniu moim oraz wymieniając kolejno: @ Zbychu @ Bałwanek @ Twistzzz @ Emila @ Rausik @ ReKo Chciałbym cię przeprosić Kochana moja najdroższa [imię] Wiem że swoim zachowaniem nie raz cię uraziłam, ale jestem tylko grzesznym człowiekiem który nie raz jeszcze popełni błąd. Jesteś dla mnie bardzo ważną osobą...znamy się już tyle że nie potrafię obejść się bez Twojej przyjaźni Twego wsparcia. To ty podnosisz mnie na duchu i poprawiasz humor jak nikt inny. Wybacz za moje wszystkie błędy i słowa którymi wypowiadam w gniewie. Jesteś moją jedyną osobą która wywołuje uśmiech na mojej twarzy. chupe mantequilla de mi culo @ SzaLuu Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Mkm 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twistzzz Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) je suis désolé Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Twistzzz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bałwanek Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Promiňte Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Bałwanek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) e kala mai Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Mkm na prośbę zbycha 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItachiUchiha Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Supongo que quieres perder al cuidador, ¿eh? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Dave Napisano 29 Grudnia 2021 Junior Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Dobrze ze dales to w strefie smiechu "hydepark" bo juz na powaznie to bralem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 https://youtu.be/oZaLXmkbO3E 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Alojz Napisano 30 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi