ak2137 Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Twój nick: nie denerwuj sie Nick admina banującego: Johnny Data/Mapa: 2022/01/01 de_mirage SteamID: 76561199224661911 Serwer na którym zostałeś zbanowany: [PL][5vs5]|MIRAGE|[Cs-Zone.pl] !ws !knife !wezvip opis sytuacji: Grałem sobie normalnie. W momencie w którym byłem w pałacach i zostałem zabity wyrzuciło mnie z serwery i wyświetlił się komunikat o banie. Edytowane 1 Stycznia 2022 przez ak2137 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 @ Johnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 15:20 po tym jak dali mu info to ustawił sie znowu dziwnie bokiem monitora do typa zeby miec go w zasiegu oddajac w niego troche dziwny nienaturalny strzal moim zdaniem 15:35 podano mu info ze typ na shorcie a on bez zastanowienia sie tam wcelowal przeciagajac po nim celownikiem gdy zaczynal przechodzic 18:18 wychil bez zadnego zastanowienia na otwarta przestrzen rownie dobrze mogl zginac ale ON wiedzial ze nikt nie jest wcelowany po czym typ wszedl na schody i sie wcelowal w palace po czym on zaraz po tym szybko sie schjowal do tylu wcelowujac sie w jungle a gdy typ ze schododw sie kawalek cofnal to on na te schody wychylil i sie wcelowal A tu wycinek jednej z rund gdzie ten pan dostał banika za WH (Nie przycinałem ponieważ nie mógłbym już wrzucić) Plus dostałem od jednego z graczy taką wiadomość @ NJ_eXe Zostałeś przeze mnie wielokrotnie przyłapany na dziwnych zachowaniach. Bardzo często próbowałeś ukrywać, że kogoś nie widzisz, ale mimo to patrzyłeś dalej w jego stronę kątem monitora żeby mieć dalej przeciwnika w zasięgu wzroku. Twoję konto Steam jest świeże co tym bardziej pozostawia Ciebie jako osobę podejrzaną o wspomaganie pola widzenia. W czym mówiłeś ostatnio, że na swoim głównym koncie dostałeś blokadę VAC - "nie słusznie" twoim zdaniem i nie wiesz za co. - opis sytuacji - tłumaczenie się 2022-01-01 17-36-45.mp4 Zapomniałem dać linka z którego to dema https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=20866&download=auto0-20220101-142346-708856858-de_mirage-_PL__5vs5__MIRAGE__Cs-Zone.pl___ws__knife__wezvip-1452.zip Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Johnny Nie dałem linku do demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Po przeanalizowaniu dema stwierdzam iż miałeś wspomaganie pola widzenia, chciałeś sie kryć ale runda 3:7 w minucie 14:55 do 15:00 zdradziła nagle idąc w stronę apartów ustawiłeś się bokiem żeby zobaczyć gdzie jest przeciwnik (ja na miejscu twoim patrzałbym w stronę apartów a nie, ustawiłeś sie bokiem zobaczyłeś gdzie jest przeciwnik a był na shorcie i nagle zacząłeś normalnie iść w stronę bombsite B i od razu przy oknie byłeś wcelowany w shorta mistrz z ciebie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi