Kudłaty Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Imię: Bartek Wiek: 16Opisz swoją osobę: Nazywam się Bartosz, mam 16 lat. Mieszkam na woj. lubelskim , interesuje się motoryzacją (najbardziej samochody/drift), rzadko jestem niedostępny a jeżeli się to zdarza to na krótki czas, jestem osobą która nie lubi czegoś zrobić słabo/źle i jeżeli stanie się taka sytuacja zdarzy staram się poprawić.Co cię skłoniło do napisania podania?: Chęć pomocy forum, nowym użytkownikom i nie tylko nowym nawet tym którzy są z nami dłużej jeżeli mają jakiś problem i dobry kontakt z użytkownikami forum.Dlaczego ty?: Jestem osobą ambitną i dążącą do celu, ambitną, pracowitą. Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Wiem że zespół forum jest zgrany więc była by to tylko przyjemność pracować z innymi moderatorami. A najbardziej pomoc, pomoc nowym użytkownikom. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ostatnio mało lecz często jestem na przeglądarce/telefonie.Czy miałeś styczność z IPS?: Tak Kontakt: Forum,fb, steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 +wiek +chęci +styczność z IPS +dobrze pełni swoją pracę Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Podanie przyjęte na okres próbny. Zgłoś się do mnie wieczorem [21.09]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi