Bozydar Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Imię: DavidWiek: 18Opisz swoją osobę: Mam na imię David ( Dave ) pochodzę z Poznania, województwa Wielkopolskiego. Teraz opiszę trochę siebie jako człowieka. Jestem człowiekiem cierpliwym, kulturalnym, do każdej osoby jest nastawiony neutralnie, nie faworyzuje nikogo tylko dlatego, że się znamy. Do swojej osoby mam dosyć duży dystans. Zawsze staram się stanąć po stronie, która jest słabsza i szczególnym znakiem jest prawdomówność. Co cię skłoniło do napisania podania?: Spędzanie wielu godzin oraz duże przywiązanie się do sieci sprawiło, że mógłbym wręcz zamieszkać i w ogóle z niej nie wychodzić. A tak poważnie mówiąc to Moderatorem chciałem zostać od dosyć dawna , gdzie wielokrotnie próbowałem, lecz było wystarczająco osób na to stanowisko.Dlaczego ty?: Postanowiłem złożyć podanie , ponieważ bardzo chcę pomóc w rozwoju sieci, wspomóc osoby ze stanowiska Moderatora oraz przede wszystkim , dlatego iż spędzam sporo czasu na forum i mogę się zajmować pracami , które zostały by mi przydzielone. Wydaje mi się, że jestem na takim etapie , gdzie chciałbym pójść o krok wyżej.Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?: Mam zamiar pomagać użytkownikom, pilnować porządku na forum oraz być przykładny w zakresie swojej pracy.Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 5h zdarza się czasem i dłużej. Wystarczy spojrzeć TOP-TIME na forum.Czy miałeś styczność z IPS?: TakKontakt: Facebook, Instagram , Whatsup , Forum , Steam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naćpany Marzeniami Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 +wiek +podanie +aktywność Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 19 Września 2020 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 Na tak +podanie +wiek +doswiadczenie +aktywnosc +morda +ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HromaK Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Na tak: +Podanie +wiek +aktywność +Duże chęci -"Zawsze staram się stanąć po stronie, która jest słabsza" - to nie zawsze jest dobre rozwiązanie, bo słabsza to nie znaczy, że niewinna. (możliwie, że źle zrozumiałem ten fragment wypowiedzi, więc z góry przepraszam) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyniak Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Na tak +mega aktywność +dobre podejście do społeczności +wiek +chęci +znajomość ips 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Podanie przyjęte na okres próbny. Zgłoś się do mnie wieczorem [21.09]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi