Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Moderator] - Bo✞ydar

Bozydar

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: David
Opisz swoją osobę: Mam na imię David  ( Dave ) pochodzę z Poznania, województwa  Wielkopolskiego. Teraz opiszę trochę siebie  jako człowieka. Jestem człowiekiem cierpliwym, kulturalnym, do każdej osoby jest nastawiony neutralnie, nie faworyzuje nikogo tylko dlatego, że się znamy. Do swojej osoby mam dosyć duży dystans. Zawsze staram się stanąć po stronie, która jest słabsza i  szczególnym znakiem jest prawdomówność. 
Co cię skłoniło do napisania podania?: Spędzanie wielu godzin oraz duże przywiązanie się do sieci sprawiło, że mógłbym wręcz zamieszkać i w ogóle z niej nie wychodzić. A tak  poważnie mówiąc to Moderatorem chciałem zostać od dosyć dawna , gdzie wielokrotnie próbowałem, lecz  było wystarczająco osób na to stanowisko.
Dlaczego ty?: Postanowiłem złożyć podanie , ponieważ   bardzo  chcę  pomóc w rozwoju sieci,  wspomóc  osoby ze stanowiska Moderatora oraz  przede wszystkim , dlatego iż spędzam sporo czasu  na forum i mogę się zajmować  pracami , które zostały by mi  przydzielone. Wydaje mi się, że jestem na takim etapie , gdzie chciałbym pójść o krok wyżej.
Jak sobie wyobrażasz przyszłą pracę jako moderator?:   Mam zamiar pomagać użytkownikom,  pilnować porządku na forum oraz być przykładny w zakresie swojej pracy.
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 5h zdarza się czasem i  dłużej. Wystarczy spojrzeć  TOP-TIME na forum.
Czy miałeś styczność z IPS?: Tak
Kontakt: Facebook, Instagram , Whatsup , Forum , Steam.

• Kocham to! 2

Na tak:

+Podanie 

+wiek 

+aktywność

+Duże chęci

-"Zawsze staram się stanąć po stronie, która jest słabsza" - to nie zawsze jest dobre rozwiązanie, bo słabsza to nie znaczy, że niewinna. (możliwie, że źle zrozumiałem ten fragment wypowiedzi, więc z góry przepraszam)

• Kocham to! 1

unknown.png

Na tak

+mega aktywność 

+dobre podejście do społeczności 

+wiek

+chęci 

+znajomość ips

• Kocham to! 1

Podanie przyjęte na okres próbny. 

Zgłoś się do mnie wieczorem [21.09].

• Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...