nefT Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Witam piszę post by się z wami pożegnać. Przepraszam za te headziki ode mnie (top1) Również chciałbym powiedzieć żę przepraszam tych których wkurzałem, bo wiem że nie było ze mną łatwo, ale szanuje tych co wytrzymywali. Pozdrawiam P.S Czuję się jak Messi odchodzący z Barcelony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Bozydar Napisano 5 Stycznia 2022 Junior Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Adiós Nikt płakać nie bydzie bajo atencyjny ch*jcu Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Bozydar 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 not gonna cry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Pierwszy raz cie na oczy widze ale czesc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Kamil Napisano 7 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi