HromaK Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Overpass, mapa ta jest najbardziej drużynową mapą wszystkich, które są w grupie map turniejowych. Dlatego jeśli grasz duo, trio lub całą drużyną, ta lista taktyk, może pomóc Ci, wygrać wiele rund po stronie terrorystów. A oto one: Kolejna mapa która jest dość trudna do ogarnięcia jest Vertigo. Dla niektórych ukochana (dla mnie), a dla niektórych znienawidzona. Jednak daje olbrzymi potencjał taktyczny jak i indywidualny. Tutaj jest kilka taktyk oraz innych granatów: Bombsite A na Vertigo jest najtrudniejszym do obrony bombsitem wszystkich map turniejowych. Dlatego właśnie postanowiłem zrobić oddzielny materiał z zajęcia rampy, która jest kluczowym punktem do obrony tego site. Mam nadzieje, że nowy typ moich poradników jest lepszy niż poprzedni, i zapraszam do przypomnienia, lub zapoznania się z moimi poprzednimi poradnikami :) Edytowane 19 Stycznia 2022 przez HromaK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 no to ja mam dla ciebie poradnik: https://youtu.be/3WtfAAJrmlw ps. dobra robota 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi