GeT_RiGhT Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia (edytowane) Nick z serwera: GeT_RiGhT Imię: Piotrek Wiek: 17 Steam_ID: 198732414 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/✞GeT_RiGhT✞/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Duże byłem adminem i opiekunem Znajomość komend admina w skali (1-10): 5/7 znam wszystkie podstawowe komendy i trochę innych . Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem Piotrek pochodzę z Katowic aktualnie mieszkam w okolicy Gdańska i mam 18 lat . Jestem osobą doświadczoną rozsądną oraz cierpliwą mogę spędzić dużo casu na serwerze oraz forum udzielając pomocy oraz instrukcji graczom . Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-8 h dziennie Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak jak najbardziej Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: STEAM ,DISCORD ALE MOGĘ ZAŁOŻĆ KONTO NA DOWOLNEJ PLATFORMIĘ KTÓRA WAM BĘDZIE ODPOWIADAŁA . Status Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] NIE ALĘ SZYBKO SIĘ UCZĘ WIEC NIE BĘDZIE Z TYM NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU NAUCZĘ SIĘ . Edytowane 24 Stycznia przez GeT_RiGhT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 24 Stycznia Urlopowicz Udostępnij Napisano 24 Stycznia Mordo pograj trochę, zapoznaj się z community i później pisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 24 Stycznia Urlopowicz Udostępnij Napisano 24 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi