GeT_RiGhT Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Nick z serwera: GeT_RiGhT Imię: Piotrek Wiek: 18 Steam_ID: STEAM_0:0:157323794 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/✞GeT_RiGhT✞/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Duże byłem adminem i opiekunem Znajomość komend admina w skali (1-10): 5/7 znam wszystkie podstawowe komendy i trochę innych . Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Cześć jestem Piotrek pochodzę z Katowic teraz mieszkam w okolicy gdańska mam 18 lat jestem osobą miłą rozsądną oraz cierpliwą mogę spędzić dużo czasu na serwerze oraz forum udzielając pomocy oraz instrukcji graczom . Lubię pomagać ! Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-6 , 1-8 h dziennie szczególnie gram rano jak i wieczorami i nocą gdy jest najwięcej osób które chcą niszczyć grę innym zawodnikom . Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak jak najbardziej Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK w pełni Kontakt: STEAM ,DISCORD ALE MOGĘ ZAŁOŻĆ KONTO NA DOWOLNEJ PLATFORMIĘ KTÓRA WAM BĘDZIE ODPOWIADAŁA . Status Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] NIE ALĘ SZYBKO SIĘ UCZĘ WIEC NIE BĘDZIE Z TYM NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU NAUCZĘ SIĘ . Dziękuję za rozpatrzenie Cytat „Dziś zrób coś, czego innym się nie chce, a jutro będziesz miał to, czego inni pragną” Edytowane 29 Stycznia przez Alojz SID poprawiłem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LexiS Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia -+ gt +wiek -+podanie -demko za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivalzz Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Na tak +Gt +Wiek +Spoko jesteś +Podanie +/- Demko, ale rozumiem, każdy ma swój pierwszy raz Pozdrawiam, ivalzz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia A więc tak +/- podanie +/- GT -demo +/- Doświadczenie (byłeś Opiekunem a dema rozpisać nie umiesz?) Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 30 Stycznia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 30 Stycznia Podanie odrzucam z nastepujacych powodow; 1. Gubisz sie w zeznaniach jak zapytalem o twoje kupione konto steam oraz wiek 2. Kłamiesz z doświadczeniem 3. Skoro byłeś adminem/opiekunem to watpie ze "nigdy" nie rozpisywales demek 4. Skala znajomości SM w twoim przypadku 5/10 jest na podstawowych kategoriach admina a ponoć byłeś na stanowisku opiekuna 5. Dowód ze konto nie jest twoje: Ciekawe ze tutaj na imie Ci Bartosz J. a na forum masz na imię Piotrek & i zadziwiające jest ze twój email jest inny do tego co przedstawia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 30 Stycznia Globalny Moderator Udostępnij Napisano 30 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi