Skocz do zawartości

GRACZ ZBANOWANY odwołanie od bana

bumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: noisuper

Nick admina banującego: Alojz

Data/Mapa: de_mirage :

2022-01-29 20:15:16

SteamID: 

STEAM_0:1:211099337

Serwer na którym zostałeś zbanowany:  only mirage

Opis sytuacji: ?

Okej a więc tak

http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643480486-1643483674.zip DEMO NR.1

Runda 14:15 od 0:20 do końca rundy: Plant na B i stoisz tylko w site i patrzysz wejście do kuchni... a przeciwnika nie było słychac nic cie nie interesuje tylko kuchnia ;d
Runda 17:15 1:23: Haha to jest super wchodzisz do connecta z mida był smoke przy wejsciu ty wchodzisz do tego smoke i nagle rozglądasz się lewo i prawo tak jakbyś smoka nie miał i jak gdyby nigdy nic wychodzisz i grasz dalej 

http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643475885-1643478166.zip DEMO NR.2

Runda 5:7 1:04: Wskakujesz na ticket jest chłop na schodach patrzysz schody ten chłop schodzi troche nizej i tobie naaaaagle przeskakuje celownik na jego głowe ale go nie zabijasz bo sie ruszyłes i cie zabił xD

http://791340.node31.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643474120-1643475882.zip DEMO NR.3

Rudna 0:0 1:31: Stoisz na środku na site A. Przeciwnik jest pod Tetrsiem lekko wychyla ty strzelasz ale twój celownik tak sobie nagle o przeskakuje na typa XD

Runda 2:1 1:09:  Byłeś na shorcie przy wejściu do ledera wracasz na B podchodzisz do site odwracasz się w strone shorta, po chwili szybko sprawdzasz site znów szybko shorta ale przy tym twoim obrocie chyba widzisz na wh typa i znów sie odwracasz w strone site i czekasz na niego (przeciwnik szedł na shifcie)

Runda 3:2 1:07: Jesteś leder wskakujesz do okna na te cegły jest smoke w oknie ty stoisz na tych cegłach w tym smoke celujesz przez sciane w typa który jest w connectorze i czekasz az smoke zejdzie i go zabijasz 

Runda 5:2 1:10: stoisz przy fireboxach strzelasz sie z typem na rampie nagle w 1:08 obawiasz sie shorta (typ akurat wchodził do ledera) i patrzysz shorta i nagle wracasz na ct zeby sprawdzic plecy xD 

Runda ta sama 5:2 0:45: Jesteś jg strzelasz sie z typem z ledera ale ups nagle coś tam celownik skacze na głowę

Runda 13:3 1:05: Cofasz sie  mida przeciwnik zachodził cie na plecy na shifcie ty nie widziąc go nie słysząc skampiłeś sie i wyczekałeś go i zabiłeś w 0:51

Wisienka na torcie Runda 15:3 1:46: Wychylasz mida widzisz przeciwnika nie reagujesz i po chwili przeskakuje ci celownik na sciane i strzelasz i nagle odwracasz sie w doł jakbys laga dostał? czy moze ci aim lock nie zadziałał nie wiem wiesz to tylko ty!

Dziękuje za uwage! Pozdrawiam 

• Haha! 1

Przestań marzyć zacznij działać... 4.jpg

Runda 14:15 od 0:20 do końca rundy: Patrze Shorta i potem odrazu patrze kuchnie 1sek później słychać przeciwnika w kuchni

Runda 17:15 1:23: Co to za rozpiska ?

Runda 5:7 1:04: Celownik nie przeskakuje na gracza tylko go normalnie ruszam, nie zabijam go bo ten gracz podnosi do góry celownik i kałach mu 3/4 głowy zasłania 

Rudna 0:0 1:31: zwykłe pestkowanie z uspa nawet celownikiem nie ruszyłem

Runda 2:1 1:09: Przecież on nie szedł na shift, może załóż słuchawki ?

Runda 3:2 1:07 :Jak moi teammate'ci strzelali się z nim to widziałem go na radarze to jak miałem się wcelować w conector w tamtym miejscu ?

Runda 5:2 1:10: Kosmit980 dał info "na shorcie jest"

Runda ta sama 5:2 0:45: To nie celownik skacze a przeciągam fullauto

Runda 13:3 1:05: Słychać jak skacze (1:08) w pałacach więc cofnąłem i poczekałem

Wisienka na torcie Runda 15:3 1:46: Jak dla ciebie wisienką na torcie jest skaczący ping i var i(miałem przez kilka rund tak) to nie wiem jak ty demko oglądałeś, chociaż nie dziwne bo te czasówki co napisałeś to XD

Polecam podgłosić demko i ogl w 128tick. Ktoś taki jest w UBT co pisze takie brednie i nawet nie sprawdzi czy ktoś info mówi albo czy kogoś słychać.

Edytowane przez bumcyk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...