bercikooo Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 1. Nick (obecny oraz używane wcześniej, jeśli nie używałeś innych nicków napisz: "obecny nick | nie używałem innych nicków"): no? bercikooo 2. Imię: Michał 3. Wiek: 16 4. Staż (podaj link do GT): https://www.gametracker.com/bercikooo/ 5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):nie, aczkolwiek chciałbym spróbować swoich sił 6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:ciężko powiedzieć staram sie być codziennie aktywny po 1h tygodniowo myślę ze dużo 7. Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania):Proste, jest dużo ludzi których zauważyłem na oszukiwaniu chciałbym to wyeliminować. Postarałbym się o nadzór codzienny pilnować po prostu ten serwer. Wybraniem mnie ponieważ również chciałbym spróbować swych sił oraz dbać o ten serwer jak należy! 8. Konto PRIME (tak/nie): aktualnie nie, aczkolwiek zaraz 10ty :D 9. Posiadasz mikrofon? (tak/nie): tak 10. SID (SteamID):STEAM_0:1:568261436 11. Akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? (tak/nie): tak 12. Kontakt: Facebook, Steam ,Discord oraz opcjonalnei ts Edytowane 8 Lutego przez bercikooo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LexiS Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego +wiek +podanie +godziny -prime -znajomość komend Jestem za okresem próbnym Pozdrawiam! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyG Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego +wiek +godziny +git podanie -prime Jestem na TAK!!! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego +wiek +gt +podanie -prime Za okresem probnym ;D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego +podanie +wiek -prime +gt Jestem za okresem próbnym sądzę, że zawsze pomoc się przyda dodatkowa 1 1 Bozydarekchamrek mrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapexooo Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego +podanie +wiek -prime +gt Chętnie bym go zobaczył w akcji 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danerko Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) +wiek +podanie -prime Znam gracza i jestem na TAK Edytowane 8 Lutego przez Danerko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego -podanie +wiek -prime, ale jakoś przeżyjemy... +kojarzę z serwerka, aktywność -doświadczenie, ale jakoś trzeba zacząć +gt za próbnym, chcę cię zobaczyć w akcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_KURDYSTAN Cs-Zone.pl Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego -podanie +wiek -prime - komendy +gt +"rozpoznawalność" -doświadczenie , ale każdy kiedyś zaczynał Jestem za okresem próbnym. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 9 Lutego Globalny Moderator Udostępnij Napisano 9 Lutego Podanie przyjęte na próbny okres nieokreślony. Ubolewam nad tym brakiem prime'a ale zrobie wyjątek bo widze starania z twojej strony. Witamy w szeregach administracji mirage! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 9 Lutego Globalny Moderator Udostępnij Napisano 9 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi