Mikinov Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Głównego bohatera, którym jest Bob Lee Swagger, poznajemy w iście sielankowym życiu z dala od miasta, czy nikogo innego oprócz swojej żony i córki. Jest to doświadczony snajper, a do służby wraca po tym, jak dowiaduje się o spisku na życie prezydenta. Mając zaplanować uniemożliwienie zamachu na prezydenta, zostaje wrobiony w zabójstwo. Ciąg szybkich zdarzeń doprowadza do emocjonującej wyprawy przez USA w 3-sezonowym serialu Netflixa, w którym wszystko jest możliwe, a my poznajemy Boba nie tylko od strony ówczesnej, ale również tej, która działała na misjach wojskowych w Afganistanie. Serial dostępny w wersji z polskim lektorem lub napisami. Ode mnie mogę powiedzieć jedynie to, że dawno nie trafiłem na tak udany serial. Wszystko jest przemyślane, a nawet wtedy, gdy nie ma broni (co zdarza się zadziwiająco rzadko), nie brak atmosfery trzymającej w napięciu i dużych emocji. Jest to jeden z niewielu seriali, które obejrzałem ponad raz i muszę przyznać, że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 10 Lutego Urlopowicz Udostępnij Napisano 10 Lutego Temat został ZAMKNIĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi