basteK Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego nick: basteK Imię: Sebastian Wiek: 16 Steam ID: 1098484015 czas na serwerze (gt): GameTracker Homepage - bastek420 Doświadczenie: Nie byłem jeszcze nigdy adminem ale chce spróbować swoich sił Znajomość komend: 4 Chce zostać adminem ponieważ dużo gram na serwerze i chce pilnować porządku Dziennie mogę poświęcić na serwer ok 2-3h Posiadam sprawny mikrofon Akceptuje regulamin Kontak: Discord lub steam Status Prime: TAK Potrafie rozpisać demko : Nie ale myślę że się nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im_Poczciwyy Napisano 10 Lutego Udostępnij Napisano 10 Lutego +gt +wiek +/- doswiadczenie, ale kazdy musi zacząć +aktywność -/+ demko, kazdy musi sie nauczyc Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 10 Lutego Globalny Moderator Udostępnij Napisano 10 Lutego Napisz podanie jeszcze raz i zrób to porządnie a nie na odpierdol. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 10 Lutego Globalny Moderator Udostępnij Napisano 10 Lutego Podanie zostało ODRZUCONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi