kawusia Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 (edytowane) Imię: WojciechWiek: 15Coś o sobie: mam na imię Wojtek bardzo lubię grać w piłkę nożna a także w Cs:Go jestem bardzo uczynnym cierpliwym i pracowity chłopakiemIle czasu dziennie poświęcasz forum?: 10/20 h a nawet cały dzieńDoświadczenie: Mam duże doświadczenie jestem Adminem na tym forum na 2 serwerach bardzo lubię Język Polski i oczywiście się nim wykażęJaką dyscypliną sportową chciałbyś się zająć w Lidze Typera?: Piłką nożną moja ulubiona dyscyplina gram w drużynie piłkarskiej MKP:WołówPrzekonaj nas, dlaczego akurat Ty masz zostać Typerem? (dłuższa wypowiedź): Bardzo lubię typować obstawiać jak i oglądać mecze piłki nożnej jestem uczynnym i pracowitym chłopakiem Kocham to Forum i Chciałbym dążyć do dalszego rozwoju i rozszerzać Horyzonty tego ForumKontakt (np. GG, Steam): Steam Fb Forum Edytowane 21 Września 2020 przez Bo✞ydar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 +brak osób na to stanowisko +chęci +aktywność +/-wiek +/- podanie Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrkrul Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 TAK -/+ z tym czasem nie chce mi się wierzyć ale okej +doświadczenie +podanie +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Jestem na Nie - lecisz na rangi dopiero co dostałeś admina na OM i już piszesz podanie na kolejną range - aktywność na forum -/+ wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi