Exik Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Twój nick: ExikNick osoby na którą składasz skargę: [Admin 1v1] NefciakOpis sytuacji: Zacząłem do admina mówić po imieniu, bo nazywa się Fabian i zamieścił tą informację na forum, zaczął straszyć mnie banem, ale nie złamałem regulaminuSteamID oskarżonego: Nie wiem jakie steam id ma ten adminData i czas zdarzenia: 09-21-20 18:06Dowód (ss/demko): ten powód wystarczy Powod imie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 @ Nefciak Proszę o wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefciak Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Jasne mogę to wyjaśnić osobnik o imienu Exik mowił do mnie po imieniu czygo sobie nie życze i upomniałem go kilka razy a on nadal a wiec dałem mu bana na 1 min. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exik Napisano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Mówienie do kogoś po imieniu, nie jest zabronione w regulaminie, ponadto mogłeś podpiąć to pod nadużywanie mikrofonu, a nie pod zakaz wymawiania twojego imienia, bo czujesz się niczym voldemort z harego pottera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 @ NefciakBan bezpodstawny, kieruj się regulaminem 🙂 @ ExikJak ktoś sobie nie życzy być tak nazywany to uszanuj to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi