Bozydar Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Ile mniej więcej u ciebie w pokoju leżą brudne naczynia zanim trafią do zmywarki/zlewu? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - @ Właściciel @ Administrator @ Junior Administrator @ Global Moderator @ Moderator @ Cleaning service @ UBTeam @ Redaktor @ Redaktor FP @ Grafik @ Typer @ Partner @ Właściciel Serwera @ Opiekun Serwera @ Junior Opiekun @ Admin Mirage @ Admin Only Awp @ Admin 5vs5 @ Admin TS3 @ Top Donator @ Donator @ Sponsor @ VIP @ Użytkownik Miesiąca @ Miss | Lato 2021 @ Mister | Lato 2021 @ Zasłużony @ Zoniak @ Kobieta @ Urlop @ Użytkownik - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 15 Lutego 2022 Administrator Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Po skończonym meczu/grze odrazu wynoszę do kuchni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotMeister Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Automatyczna zmywarka reczna wlacza sie zawsze kolo 20 😂😂 1 "Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci, Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naur Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Po danej czynności do której robię jedzenie. Edytowane 15 Lutego 2022 przez naur 1 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smurf_exe Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 5 minut?? Ruskich oczywiscie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikooo Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 zalezy staram sie wynosic odrazu , ale raz mialem sytuacje ze caly dzien stało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 naczynia potrafią do 16/20, a szklanki to tak chyba max 2 dni mi się zdarzyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Jak robie sobie jedzenie i ide z nim do pokoju to jak zjem to od razu odnoszę zeby nie było syfu ;d Edytowane 15 Lutego 2022 przez Alojz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ndyt4 Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Zazwyczaj nie więcej niż chwiile po zjedzeniu,chyba że mecz mam to zaraz po meczu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 kilka minut, drazni mnie to jak pelno rzeczy na biurku ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapexooo Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Nigdy nie jadłem w pokoju pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 nie jem w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Zależy od dnia, potrafią leżeć kilka minut, lub kilka dni... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 16 Lutego 2022 Administrator Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Temat został ZAMKNIĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi