Av3K Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Witam, mam na imię Adrian, mam 21 lat. Interesuje się informatyka, ips, konfiguracja serwerów. Jestem spocony w CS, więc widzimy się na mirage 1. Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 16 Lutego Urlopowicz Udostępnij Napisano 16 Lutego Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikinov Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego do zobaczenia misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legende Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego witam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Azog Napisano 16 Lutego Właściciel Udostępnij Napisano 16 Lutego Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaLuu Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego hejka Adrian Bozydarekchamrek mrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wika Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi