Matcik Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Imię: Mateusz Wiek: Ukończone 15 lat. Coś o sobie: Jak już wiecie jestem Administratorem na 2 serwerach tej sieci. Lubię jeździć na rowerze, słuchać i tworzyć składanki. Lubię se popykać w csa, a jak już to na OM, Only Awp. I 1 Vs 1. Jestem osobą, która ma bujną wyobraźnię. Jestem miły, cierpliwy i odpowiedzialny. Ile czasu dziennie poświęcasz forum?: Zależnie od dnia, ale na pewno z ~3h, ponieważ jest czas szkolny w weekendy może trochę dłużej. Doświadczenie: Nie mam żadnego doświadczenia, lecz jestem otwarty na nowe możliwości i chciałbym zdobyć te doświadczenie i umiejętność. Jaką dyscypliną sportową chciałbyś się zająć w Lidze Typera?:Myślę, że na początek Esport, jednak później chciałbym rozszerzyć swoje obowiązki. Przekonaj nas, dlaczego akurat Ty masz zostać Typerem? (dłuższa wypowiedź): Każdy może napisać, że chciałbym zostać, proszę itp., ale to nie jest tylko ranga i przywileje, a dużo wymagającej i obowiązkowej”pracy”.Zapewniam, że włożę w te stanowisko swoje serce i mózg. Będę dbał o te strefy, jak o serwery. Nie mam żadnego doświadczenia, ale chce je zdobyć i rozwijać. Dlaczego TY? To prostu, i trudne pytanie, bo łatwo na nie odpowiedzieć, ale czy szczerze? Ja, Mateusz, gwarantujemy wam i społeczności, że będziemy się powiększać i ulepsza. Myślę, że jeśli się dostane, będzie nam się kozak współpracowało i co najważniejsze, bawiło i miło spędzano czas. Moja wypowiedź się na tym kończy, ale nie starania. Pozdrawiam. Kontakt (np. GG, Steam): Steam, Teamspeak oraz wiele innych komunikatorów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 +podanie +duże chęci +pracowity +wolne miejsce na stanowisku Typera +/-wiek Byłbym tutaj za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrey ϟ Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Nie wiem czy wiesz co wiążę się z ów rangą, a mianowicie. Podliczanie punktów, konieczność napisania regulaminu, zasad, a także objaśnienie innym, na czym typowanie polega, bo może nie każdy posiada tą wiedzę. Zabiera to też trochę czasu, zapytasz pewnie, ale co? Podliczanie punktów oczywiście, a także sumienne uzupełnianie punktacji ogólnej. Jeśli masz tyle czasu i chęci, aby objąć to stanowisko, to nie widzę przeszkód. Podanie w miarę ładnie napisane, chęci są, a do czego czas, chociaż mogłoby go być ciut więcej. Co do doświadczenia, może być to mocny minus, ale z własnego doświadczenia wiem, iż bycie typerem, to nie jest specjalnie trudne zadanie. Tutaj liczy się przede wszystkim sumienność wykonywanej pracy, a także ogromne chęci. I na koniec ostatnia rzecz, czyli wiek. Moim zdaniem wiek, to jedyne liczba, lecz w niektórych przypadkach faktycznie oznacza głęboką niedojrzałość emocjonalną. W Twoim przypadku myślę, iż jesteś już na tyle ogarnięty, aby objąć owe stanowisko. To chyba tyle, zastanów się dobrze! Okres próbny jak na razie. + wiek; + chęci; +/- czas; - doświadczenie. Pozdrawiam, andrey 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 +wiek +chęci +/- podanie +aktywnosc na forum okresik próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi