BotMeister Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 ~Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnaturka ~Tematyka: ogien/pieklo ~Kolorystyka: czarny/czerwony/niebieski/pomaranczowy ~Rozmiar: chyba max syg. Byly 500x200 ~Napisy: Cs-Zone/BotMeister ~Format (png, jpg, gif): GIF ~Dodatkowe informacje: plonacy i ruszajacy sie napis CS-ZONE/BotMeister ~Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK Wynagrodzenie: reputacja i wiele wiecej ♥️😂 1 1 "Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci, Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 28 Lutego 2022 Administrator Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 https://i.imgur.com/2T9s4yP.gif 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotMeister Napisano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) Dzieki <3 mozna zamknac Edytowane 28 Lutego 2022 przez BotMeister 1 "Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci, Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 28 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Temat został ZAMKNIĘTY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi