Kamell Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Nick z serwera:Kamell Imię: Wiek: 15 Steam ID:STEAM_0:0:187026071 Czas spędzony na serwerze (GT): 3 h Doświadczenie: adminem bende 1 raz ale wiem co i jak robić :Znajomość komend admina : !admin, w konsoli sm_admin itp. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dlatego, że gram na serwie i zapoznałem się z regulaminem. Nie chciałbym ,żeby na serwie byli cheaterzy. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Zależy czy jest ktoś na serwie Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuje Kontakt:Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell Napisano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Jeszcze coś o sobie: gram w piłke nie jestem toxic i gram w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyniak Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Nie- Brak linku GT (3h to malo) - Sm Slabiutko bardzo proste komendy - podanie +- Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcik Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Jestem na NIE: + / - wiek - sm - podanie - gt + brak linku - aktywność Narób godziny, komend da się nauczyć! 😉 Chętnie cię naucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi