Dyniak Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 (edytowane) Imię: Jakub - KubaWiek: 18 Opisz swoją osobę: Mily skromny kontaktowy pracowity i sumienny w tym co robi Co cię skłoniło do napisania podania?: Grafiki to moja malutka pasja widze ze ów takiego Pana wiec pomyslalem sobie iz złoże podanie i postaram sie jemu sprostacDlaczego ty?: Mam sporo czasu i troche zdolnosci oraz checi chcialbym dzialac z graczami i poznawac ich po za tym łaczyc sie ze spolecznoscia w jakis sposobIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Staram sie byc caly czas czy to na komputerze czy na telefonie nie mam ilosci godzin dziennie wyznaczonychLink do minimum 3 prac: Pod podaniem 🙂 Kontakt: Steam/forum/mess/whatsup Edytowane 22 Września 2020 przez Dyniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 +wiek +wolne stanowisko +chęci +prace graficzne naprawdę ładne +aktywność na forum +/-podanie Jestem jak najbardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawusia Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 na tak +wiek +mordka -podanie +chęci + brak osoby na stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdN Napisano 24 Września 2020 Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Z pozdrowieniami, Administracja Cs-Zone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi