Skocz do zawartości

GRACZ ZBANOWANY ODWOŁANIE GOFER

asdfghjkl

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:GOFER

Nick admina banującego: -shadow || aim starr

Data/Mapa: 2022-03-09 19:40:47 de_mirage

SteamID: STEAM_0:1:640237899

Serwer na którym zostałeś zbanowany: only mirage 

Opis sytuacji: admin dał bana najpewniej bez sprawdzenia (gram spokojnie a nagle admin który gra ziemną w team daje bana).

Długość bana: perm 

1 godzinę temu, asdfghjkl napisał:

czekam!

A propos nie gralem z tb tylko siedzialem na silence spectcie tj. sm_spect, bo szewcu mi kazal ciebie sprawdzic, zreszta skarge zglaszali rowniez bastek i reszta, prosze nie siej fake newsow 
Pozdrawiam, shadow- 

PS: Podczas tego byli @ Im_Poczciwyy  @ B4ndyt4 @ basteK @ ItachiUchiha  @ Szewcuuu
Jak kogos pominalem to sry.

Edytowane przez aimstarr

ROZPISKA - GOFER

Na poczatku pragne zaznaczyc, ze Gracz GOFER imo. nie wykluczone - albo ma wyzsza range, co nie sadze, bo ma muta za toxic, albo cheat, co jak wiadomo sprobuje Szanownemu UBTeam'owi udowodnic.

Poza trzema sytuacjami w ponizej wymienionych rundach nie zauwazylem, zadnych nieprawidlowosci, moze wyjatkowo duza ilosc headshotow z awp, jak i rifle/pistoli.

Ponizej wymienione rundy tj. runda 14, 15 oraz 18 jak dla mnie sa podejrzane tzn. w ulamku sekundy przymierzyc w glowe flick 100 stopni idealnie w glowe? seems legit? nie sadze.

Strzal na rampie (runda 14): ofc one tap 

Strzal na boxach mid (runda 15): dwie pestki, pierwsza trafiona
Strzal najmniej podejrzany, wcelowanie w palace bynajmniej u mnie nie bylo typa slychac flick mikro, wciaz one tap (ofc headshot)

Do oceny UBTeamowi pozostawiam pistoletowke po stronie CT, gdyz jak dla mnie normal fragi, bynajmniej na orlach+ taki poziom mozna spotkac.

Na koniec (nie urazajac podejrzanego): Jak dla mnie movement silvera, brak jakiegokolwiek zsynchronizowania, stad moje podejrzenia, kto z takim movementem strzela w taki sposob? Dla mnie nikt, bynajmniej przez 4 tys. godzin nikogo takiego nie spotkalem.

Pozdrawiam, shadow-

Screenshot (30).png

Screenshot (31).png

Screenshot (32).png

• Dzięki! 1

Odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie!
Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post
  • Kocham to! 1

Przestań marzyć zacznij działać... 4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...