asdfghjkl Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Twój nick:GOFER Nick admina banującego: -shadow || aim starr Data/Mapa: 2022-03-09 19:40:47 de_mirage SteamID: STEAM_0:1:640237899 Serwer na którym zostałeś zbanowany: only mirage Opis sytuacji: admin dał bana najpewniej bez sprawdzenia (gram spokojnie a nagle admin który gra ziemną w team daje bana). Długość bana: perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 @ aimstarr masz 48h na rozpiskę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 po sesji odwołam się shadow- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfghjkl Napisano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 czekam! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, asdfghjkl napisał: czekam! A propos nie gralem z tb tylko siedzialem na silence spectcie tj. sm_spect, bo szewcu mi kazal ciebie sprawdzic, zreszta skarge zglaszali rowniez bastek i reszta, prosze nie siej fake newsow Pozdrawiam, shadow- PS: Podczas tego byli @ Im_Poczciwyy @ B4ndyt4 @ basteK @ ItachiUchiha @ Szewcuuu Jak kogos pominalem to sry. Edytowane 9 Marca 2022 przez aimstarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapi Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 @ aimstarr Proszę rozpisać demke ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 ROZPISKA - GOFER Na poczatku pragne zaznaczyc, ze Gracz GOFER imo. nie wykluczone - albo ma wyzsza range, co nie sadze, bo ma muta za toxic, albo cheat, co jak wiadomo sprobuje Szanownemu UBTeam'owi udowodnic. Poza trzema sytuacjami w ponizej wymienionych rundach nie zauwazylem, zadnych nieprawidlowosci, moze wyjatkowo duza ilosc headshotow z awp, jak i rifle/pistoli. Ponizej wymienione rundy tj. runda 14, 15 oraz 18 jak dla mnie sa podejrzane tzn. w ulamku sekundy przymierzyc w glowe flick 100 stopni idealnie w glowe? seems legit? nie sadze. Strzal na rampie (runda 14): ofc one tap Strzal na boxach mid (runda 15): dwie pestki, pierwsza trafiona Strzal najmniej podejrzany, wcelowanie w palace bynajmniej u mnie nie bylo typa slychac flick mikro, wciaz one tap (ofc headshot) Do oceny UBTeamowi pozostawiam pistoletowke po stronie CT, gdyz jak dla mnie normal fragi, bynajmniej na orlach+ taki poziom mozna spotkac. Na koniec (nie urazajac podejrzanego): Jak dla mnie movement silvera, brak jakiegokolwiek zsynchronizowania, stad moje podejrzenia, kto z takim movementem strzela w taki sposob? Dla mnie nikt, bynajmniej przez 4 tys. godzin nikogo takiego nie spotkalem. Pozdrawiam, shadow- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alojz Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi