UwUmlody Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Imię: Adam Wiek: 13 Steam_ID:STEAM_0:0:580810494 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/13yo UwU mlody cs-zone.pl/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: Niestety bardzo niskie Znajomość komend admina w skali (1-10): 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem kulturalny oraz umiem zachować spokój na serwerze. Jestem kulturalny oraz aktywny na serwerze. O mnie : Mam 13 lat lubie grac w cs go oraz lubieć placki Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5-6 godzin Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Tak Kontakt: 13yo.mlody#8944 Status Prime?: [ TAK / NIE ] Tak Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE]: Nie ale z chetnie sie naucze 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LexiS Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca - doswiadczenie -wiek -demko na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Jak dla mnie + czas na serwie + znajomosc komend Dodam od siebie, ze imo nadaje sie na admina, pomimo wieku zachowuje sie kulturalnie, dba o spokoj na serwerze i zglasza problemy z serwem. Okres Probny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItachiUchiha Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Jak dla mnie 13 latek ale ogarnięty milo się rozmawia na serwerze :D + czas spędzony na serwerze +Kulturke chłopak trzyma :D +Dobra mordka +Komendy zna Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikooo Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca +- wiek -doświadczenie +komendy +prime Za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 12 Marca Urlopowicz Udostępnij Napisano 12 Marca Przyjęte na dwutygodniowy okres próbny. Zgłoś się do mnie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 12 Marca Urlopowicz Udostępnij Napisano 12 Marca Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi