Crazy Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 (edytowane) Nick z serwera: Crazy Imię: Szymon Wiek: 14 (nie mam dziecinnego głosu) Steam ID: 76561199056391382 Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): nie działa mi ten GameTrcaker nie wiem czemu nie chce mi wysłać kodu aktywacyjnego ale dużo czasu spędzam na serwerze Doświadczenie: Doświadczenia zbyt dużego nie mam ale potrafię odróżnić cheaty od skilla Znajomość komend admina w skali 0-10 [KLIK]: 7 Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania): Myślę, że nadaję się na admina, ponieważ jestem odpowiedzialny miły chętny pomóc. Chętnie będę pomagał nowym osobą na serwerze. Nie jestem toksyczny. Gram 4fun. Nie ważne czy to jest mój kolega czy zwykły gracz jeśli będzie posiadał jakieś cheaty należy mu się ban. Jeśli ktoś mnie zabiję nie wyzywam np: dostane przez ściane nie pisze od razu cheater. No chyba, że będzię tak ciągle. Umiem odróżnić skilla od wh lub aima. Chciałbym spróbować swoich sił na cs-zone. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 3-4h lub więcej Posiadasz sprawny mikrofon? [ TAK / NIE ]: TAK Akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? [ TAK / NIE ]: TAK Kontakt: DC,FORUM,STEAM Konto Prime? [ TAK / NIE ]: TAK Potrafię rozpisać demko [ TAK / NIE ]: TAK Edytowane 12 Marca 2022 przez Crazy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapi Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Na tak + Prime + Dużo gra + Demka rozpisać umiesz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozydar Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Na plus: Gametracker Skala znajomość SM Podanie Za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 13 Marca 2022 Administrator Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 okres próbny 2 tygodnie, zgłoś się do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Marves Napisano 13 Marca 2022 Administrator Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi