BEKA_Z_CB_YT Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Nick z serwera: Pan_Smietanka_cs-zone.pl Imię: Damian Wiek: 16 brzmie jak kid heh. Steam_ID: STEAM_1:1:196376875 Czas spędzony na serwerze (LINK-GT): https://www.gametracker.com/player/Pan%20Smietanka/145.239.19.183:28015/ Doświadczenie: nawet nawet - tylko nie ogarniam steam Znajomość komend admina w skali (1-10): 5 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: "Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem", bo lubie :), mam humor. tylko czasami jestem zły umie rozprowadzić kogoś do płaczu ze śmiechu "oraz powiedz kilka zdań o sobie" zjeb klasy wyższej i czasami ogarnięty człowiek Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 5 godz lub mniej lub więcej Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: dc ⟆ⲙ⫯∈𝜏ᎯﬡⲕᎯ#5901 Status Prime?: [ TAK / NIE ] niestety nie Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globalny Moderator Bozydar Napisano 15 Marca Globalny Moderator Udostępnij Napisano 15 Marca PLUSY: Dążenie do celu bo to juz twoje 4 podanie chyba X | D MINUSY: Steam_ID to nawet nie jest twoje.. [ masz tutaj swoje SID z gry na przyszłość STEAM_1:1:600250052 ] Status prime Czas spędzony na serwerze Przeczuwam ze nie potrafisz rozpisać dema jak i za równo nie znasz az SM 5 z 10.. Jestem zdecydowanie na nie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimstarr Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca miły gość, polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlopowicz Marves Napisano 16 Marca Urlopowicz Udostępnij Napisano 16 Marca Podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, zgłoś ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi